Tak bohužel se mi ta klima zapíná taky sama (s ofukem předního skla) i když nechci, kontrolka sice nesvítí, ale klima se sepíná. Měl jsem otevřenou kapotu motoru a bylo jasně slyšet cvaknutí při sepnutí klimy.´Ferino píše:mně se taky klima sama nezapne ať pouštím vzduch všude možně. a jsem tomu rád, nemám rád když si auto dělá samo něco, co nechci. A klimu si budu pouštět, když chci já a ne když si usmyslí nějakej šváb v autě.
mlžení oken
-
Ferino
- Pokročilý

FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- gacger
- Nováček

mlžení oken
Prosím o radu kvůli mlžení oken,mlži se mi tak nehorázně, až po oknech sjíždí kapky vody. Vnitřní vlhkost není,pilový filtr je vymněněný,vduchovej taky a už mi z toho začíná hrabat. Please!!!!!
Děkuji za každou odpověd nebo radu.
- gacger
- Nováček

- jenda
- Pokročilý

- gacger
- Nováček

Mě to taky připadne divny,vouká to jak blby a nic. Jezdím do práce s kolegou,ten má Fabii,fouká mu to snad polovičně,protože to má nějaky zanešeny nebo co ale tomu se to nemlží,a když nastoupíme do auta,je zamlženy,tak to pustí a za chvíli je to pryč!!! Hlava mi to prostě nebere ale díky.
Jo zkoušel jsem dát pod koberečky ubrousky a po dvo dnech jsem je vyndal a byly suchý,tak to už jsem šel do kolen.
Jo zkoušel jsem dát pod koberečky ubrousky a po dvo dnech jsem je vyndal a byly suchý,tak to už jsem šel do kolen.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Nekde by se to tu naslo. Matne si vzpominam, ze nekdo psal:
Zkontrolovat okoli pyloveho filtru, zda se tam nejakym zpusobem nehromadi vlhkost a voda, ktera steka z predniho okna. Mozna pri odmontovanem plastovem krytu, ktery by mel byt prilepeny k prednimu sklu a vetsinou neni, zkusit polit predni okno vodou a divat se pozorne, zda se voda z predniho okna nekde nezachycuje. Pak bychom si vlastne ten zvlhceny vzduch neustale pres pylovy filtr na okno foukali.
Jinak proti roseni otrit vnitrni okno redenou octovou vodou.
Zkontrolovat okoli pyloveho filtru, zda se tam nejakym zpusobem nehromadi vlhkost a voda, ktera steka z predniho okna. Mozna pri odmontovanem plastovem krytu, ktery by mel byt prilepeny k prednimu sklu a vetsinou neni, zkusit polit predni okno vodou a divat se pozorne, zda se voda z predniho okna nekde nezachycuje. Pak bychom si vlastne ten zvlhceny vzduch neustale pres pylovy filtr na okno foukali.
Jinak proti roseni otrit vnitrni okno redenou octovou vodou.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: