čerpadlo
- SK_Terminator
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: čerpadlo
tak to sa môže mne o takých km len snívať. na tie km, čo ja nabehám mi je asi diesel zbytočný a možno aj to ho tak ničí, lebo chodím zvyčajne krátke trasy. ak si prečítaš môj prvý príspevok...za 4 roky čo mám ff, som nabehal 24.000km (len) a opravy ma stály ku*** cez 70,000Sk.
Uvidíme ako sa to bude tváriť ďalej...a bude poslúchať, tak si ho určite nechám.
mechanik mi hovorí, že sa mu vidí, že na čerpadle bolo pootočené niečo, čo je nastavené od výroby, z boschu (čerpadlo mi nahadzoval iný "akože" čo sa do toho vyzná)
Uvidíme ako sa to bude tváriť ďalej...a bude poslúchať, tak si ho určite nechám.
mechanik mi hovorí, že sa mu vidí, že na čerpadle bolo pootočené niečo, čo je nastavené od výroby, z boschu (čerpadlo mi nahadzoval iný "akože" čo sa do toho vyzná)
1.8 TDDi, 66kW, r.v. 09/1999, 5-dverový silver hatchback - GHIA
-
- Nováček
Vstřikovací čerpadlo tdci
Všechny zdravím.
Přiznám se,že než tu najít svůj druh problému,tak se vystresuju až do Jihlavy.
Začala mi kapat nafta kolem matky na výstupu ze vstřikovacího čerpadla.
Nejdřív jsem si myslel,že to je hadičkou,ale vypadá to,že je prasklá ta příruba(nebo jak to nazvat)na čerpadle.Připojuji fotku.Nevíte někdo jestli se dá samostatně sundat??
Jsou tam dva šrouby,ale bojím se bez optání na to sáhnout abych to nepo.... ještě víc.
Tak jestli by někdo nevěděl kde by se dala samostatně sehnat,páč ve Fordu bych musel koupit nové čerpadlo.
Přiznám se,že než tu najít svůj druh problému,tak se vystresuju až do Jihlavy.

Nejdřív jsem si myslel,že to je hadičkou,ale vypadá to,že je prasklá ta příruba(nebo jak to nazvat)na čerpadle.Připojuji fotku.Nevíte někdo jestli se dá samostatně sundat??
Jsou tam dva šrouby,ale bojím se bez optání na to sáhnout abych to nepo.... ještě víc.
Tak jestli by někdo nevěděl kde by se dala samostatně sehnat,páč ve Fordu bych musel koupit nové čerpadlo.
Ford FOCUS 1.8 Tdci 85KW
-
- Nováček
Re: Vstřikovací čerpadlo tdci
Měl jsem ten stejnej problém. Ale u mě to bylo prasklou hadičkou, nebo spíš tou kuličkou na konci tý hadičky. Každopádně bych s tím nejezdil. Když ti bude nafta ukapávat na alternátor, tak ti odejde. Mě se to stalo. Doporučuju odtah do servisu.cháron píše:Všechny zdravím.
Přiznám se,že než tu najít svůj druh problému,tak se vystresuju až do Jihlavy.![]()
- RUDLAFOCUSIK
- Nováček
to Jozkablack:
Tak si mě můžeš přidat do svýho parádního seznamu,čerpadlo s číslem 007,na diagnostice chyby 0167 a 1564.Sice to jezdilo,ale problém byl v nastartování po určitý době,tak k nám předčasně přiletěl ježíšek. Nalítáno 143 tis.km. Celková suma :20000,- čerpadlo a 5000,- zbývající záležitosti-výměna,diagnostika,paliv.filtr,těsnění čerpadla,hadičky přepadů. Takže pěknej dárek,ale zase se jeden nemusí stresovat,jestli to chytne nebo ne.

Tak si mě můžeš přidat do svýho parádního seznamu,čerpadlo s číslem 007,na diagnostice chyby 0167 a 1564.Sice to jezdilo,ale problém byl v nastartování po určitý době,tak k nám předčasně přiletěl ježíšek. Nalítáno 143 tis.km. Celková suma :20000,- čerpadlo a 5000,- zbývající záležitosti-výměna,diagnostika,paliv.filtr,těsnění čerpadla,hadičky přepadů. Takže pěknej dárek,ale zase se jeden nemusí stresovat,jestli to chytne nebo ne.

Ford Focus 1.8TDDI kombi 66kW/90k r.v.10-1999
-
- Nováček
Tak to je fakt super dárek.Je to boj,ale vypadá to,že vyhraju.
Zřejmě je fuč příruba na čerpadle a tu už jsem s velkým štěstím sehnal a zítra by měla být i nová trubka,tak to zkusím dát dohromady a uvidíme.Popravdě řečeno ještě nechci aby přišel ježíšek.
Bych ho teď nemusel rozdýchat....
Já jen doufám,že to bude v cajku.Mám v týdnu letět na slovač.
Zatim moc díky za info.
Zřejmě je fuč příruba na čerpadle a tu už jsem s velkým štěstím sehnal a zítra by měla být i nová trubka,tak to zkusím dát dohromady a uvidíme.Popravdě řečeno ještě nechci aby přišel ježíšek.

Já jen doufám,že to bude v cajku.Mám v týdnu letět na slovač.
Zatim moc díky za info.
Ford FOCUS 1.8 Tdci 85KW
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
RUDLAFOCUSIK: Tak jako každýho, tak i tebe jsem nerad přidal.
33x TDDi 1999
15x TDDi 2000
1 x TDDi 2001
2 x TDDi 2002
1x TDCi 2002
3 x TDCi 2003
33x TDDi 1999
15x TDDi 2000
1 x TDDi 2001
2 x TDDi 2002
1x TDCi 2002
3 x TDCi 2003
Naposledy upravil(a) Jozkablack dne 20.11.2009 22:28, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- bjuty
- Pokročilý
Tak Jozkablacku, mě si můžeš škrtnout. Čerpadlo je OK.
Měl jsem to potkaný a jeden střik podcházel, ale oproti čerpadlu je to pohoda.

Měl jsem to potkaný a jeden střik podcházel, ale oproti čerpadlu je to pohoda.
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle udělám s obrovskou radostí 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- encephalon
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jsem další komu kleklo čerpadlo
Při 175000Km. Ujel jsem asi 200 metrů a zbytek na podvalu rovnou do dílny.

FoFocombi 2006, 1,6 74 kW, automat v barvě Rákosníčka od velmistra Fokiho. 

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]
-
- Nováček
Tak konečne po mesiaci auto opäť pojazdné, oprava RJ čerpadla 250€ plus 30€ výmena, hneď som ho vyskúšal, 55km auto ide tak ako predtým. Dúfam, že sa tam už nič nepokazí.
Ford Focus Turnier Trend 1,8 TDDi 66kw r.v.99
-
- Nováček
Zdarec doufat můžeš já mám Focuse asi rok a půl a neuplynou 3 měsíce aby se tam nevyskytl nějaký problém.Ford prostě pořád ještě neumí udělat dieslovej motor.Poslední závada minulý týden prasklé pružiny přední nápravy.Už sem měl Škodovku,Fiata,Nissana a můžu říct že Ford je zatím nejhorší co jsem měl.
Focus 1.8 TDCi combi 74 kW r.v.2003
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kodl1232 píše:Zdarec doufat můžeš já mám Focuse asi rok a půl a neuplynou 3 měsíce aby se tam nevyskytl nějaký problém.Ford prostě pořád ještě neumí udělat dieslovej motor.Poslední závada minulý týden prasklé pružiny přední nápravy.Už sem měl Škodovku,Fiata,Nissana a můžu říct že Ford je zatím nejhorší co jsem měl.
co maji pruziny spolecne s diesel motorem ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Marcelus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Moof
- Pokročilý
No to nevím Hele já nemůžu na to nadávat já ho vlastním asi Tři roku A najel jsem na nom 150 000km a když jsem ho kupoval tak Měl najeto něco 138 000km jezdím sním deně Jen jsem vyměnoval věci co se opotřebují Spojka setrovák Atd...Ale jinak je to bez problému no tedka akorád střiky Ale až 289 OOOkm se budou měnit auto nešetřímkodl1232 píše:Zdarec doufat můžeš já mám Focuse asi rok a půl a neuplynou 3 měsíce aby se tam nevyskytl nějaký problém.Ford prostě pořád ještě neumí udělat dieslovej motor.Poslední závada minulý týden prasklé pružiny přední nápravy.Už sem měl Škodovku,Fiata,Nissana a můžu říct že Ford je zatím nejhorší co jsem měl.

-
- Nováček
No ja mam Focus už štvrtý rok, a zatiaľ (dúfam aj posledný raz) je to moja najväčšia investícia. Ja som na ňom najazdil 45 000km, a až na tu spotrebu (to bude asi mnou) som spokojný. Predtým som mal 1 rok eskorta takisto Tdi 66kW, predal som ho a ten človek na ňom najazdil viac ako 100 000km za štyri roky, až teraz mu tuším odišlo čerpadlo, takže fordu ostávam verný. Mesiac som chodil na otcovej Octavii 1,6b 55kW, r.v.98, neviete si predstaviť jaky je to rozdiel medzi týmito dvomi vozidlami aj keď je medzi nimi len 1 rok rozdiel. Mýslim že Ford je o 20 rokov vývoja pred Škodou. Veď už len ten podvozok, o interieri radšej ani nehovorím... Aj keď je pravda, tie diesle niesú najšťastnejšie, no na obranu musím povedať, že všetko šlo do hája s príchodom elektroniky. Brat ma VW passat 1,9Td, r.v.93 výkon myslím okolo 50kW, sporeba 5l/100km, už pol roka mu tečie nafta z čerpadla tak, že sa mu spotreba zvýšila skoro o liter, no naštartuje aj v -20 po dvoch dňoch - je to nezmar. Zlaté staré časy, keď diesel bol kráľom ciest.
Ford Focus Turnier Trend 1,8 TDDi 66kw r.v.99