Tenhle výfuk má Martin170 (plus další kopec úprav) a moc si ho pochvaloval
 Tenhle výfuk má Martin170 (plus další kopec úprav) a moc si ho pochvaloval  Myslim, že bude mít i lepší zvuk než Milltek
 Myslim, že bude mít i lepší zvuk než Milltek
 Tenhle výfuk má Martin170 (plus další kopec úprav) a moc si ho pochvaloval
 Tenhle výfuk má Martin170 (plus další kopec úprav) a moc si ho pochvaloval  Myslim, že bude mít i lepší zvuk než Milltek
 Myslim, že bude mít i lepší zvuk než Milltek
 Řikali, že mám asi dobře zajetej motor a trochu nevěřícně se mě ptali, jestli je to fakt seriovka
  Řikali, že mám asi dobře zajetej motor a trochu nevěřícně se mě ptali, jestli je to fakt seriovka   

Teda auto děkuje
 Teda auto děkuje  Asi to s nim ještě chvíli vydržim, přece jen na dvoulitrovou atmosféru to nejsou vůbec špatný hodnoty
 Asi to s nim ještě chvíli vydržim, přece jen na dvoulitrovou atmosféru to nejsou vůbec špatný hodnoty  Chtěl bych se dostat na 200, jen ty chechtáky
 Chtěl bych se dostat na 200, jen ty chechtáky 

Už to zavání samochválou, tak končim
 Už to zavání samochválou, tak končim 

zřejmně tam na jaře zajedu.
  zřejmně tam na jaře zajedu.
 A když se zadaří, že o nás budou jako o klubu vědět, tak by to mohlo být i za zajimavější peníze, ale ono i teď za 1200 je to přijatelný
 A když se zadaří, že o nás budou jako o klubu vědět, tak by to mohlo být i za zajimavější peníze, ale ono i teď za 1200 je to přijatelný  Já to měl dokonce za 1100, protože jsem platil 2000 a oni neměli jinak na vrácení, takže ode mě opravdu jen samá chvála
 Já to měl dokonce za 1100, protože jsem platil 2000 a oni neměli jinak na vrácení, takže ode mě opravdu jen samá chvála 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host