Každopádně díky za názor,se stříbrným plastem se naprosto stotožňuji!!!!

podvozkovo je nova mazda6 na platforme GH, je to revizia starsieho podvozku GG na ktorej bola uvedena prva mazda6 od roku 2003.PaWel píše:Tak mě zájímá, jestli tyhle 2 auta mají něco spolu jako to bylo u mynulých generací?

)
 )

... este ked sa FORD pochlapi s Ecoboostami... turbo mi obcas chyba,no
 ... este ked sa FORD pochlapi s Ecoboostami... turbo mi obcas chyba,no  

Zeby to tak strasne rychle zhavilo? Je to muj prvni naftak,tak nevim.Ale co sem parkrat jel z naftu(fabia,octavia)tak tam sem vzdycky musel pockat aspon ty 2s nez to nazhavilo...
  Zeby to tak strasne rychle zhavilo? Je to muj prvni naftak,tak nevim.Ale co sem parkrat jel z naftu(fabia,octavia)tak tam sem vzdycky musel pockat aspon ty 2s nez to nazhavilo...

este jednu poznamku k tomuto panovijama píše:Ak somk dobre čítal diskusie na auto.sme.sk tak aj Rasťo Chvála by si zo strednej triedy vybral BMW3 a ak by nemohol tak potom mondeo

ale podla vsetkeho to je neskutocne super auto co sa tyka podvozka, porovnavat mondeo a focus, no myslim ze kazde je na ine. Ale pre mladeho focusaka, ktory potrebuje nieco vecsie a nemoze mat aj fofo aj vecsie tak mondeo je super volba. Aspon podla mna, lebo aj ako otec rodiny ktora ma dost miesta a pohodlia v mondeu, tak mozes z casu na cas preletiet seriu zakrut len tak pre zabavu. v iných autách to nie je az tak dobre
 ale podla vsetkeho to je neskutocne super auto co sa tyka podvozka, porovnavat mondeo a focus, no myslim ze kazde je na ine. Ale pre mladeho focusaka, ktory potrebuje nieco vecsie a nemoze mat aj fofo aj vecsie tak mondeo je super volba. Aspon podla mna, lebo aj ako otec rodiny ktora ma dost miesta a pohodlia v mondeu, tak mozes z casu na cas preletiet seriu zakrut len tak pre zabavu. v iných autách to nie je az tak dobre 
 ak by som presiel z fofa tak by sa mi asi kazde ine auto zdalo "zlé".
 ak by som presiel z fofa tak by sa mi asi kazde ine auto zdalo "zlé". subaru netoleruje chyby a lancer je tak "dokonaly" že aj jazdcove chyby mu do určitej miery nevadia, lebo to skoriguje ten skvely diferak
 subaru netoleruje chyby a lancer je tak "dokonaly" že aj jazdcove chyby mu do určitej miery nevadia, lebo to skoriguje ten skvely diferak 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti