Externy HDD k TV
- vcedula
- .
Re: Externy HDD k TV
kup si konecne zosik a 5+1 repro a nebudes riesit problemy s nejakym audio codecom.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a co mi ten pomoze ??vcedula píše:kup si konecne zosik a 5+1 repro a nebudes riesit problemy s nejakym audio codecom.

- vcedula
- .
ty vole, fakt, to je pekny od.b s tym ozvucenim v kine
to naco nas klamu ze priestorovy zvuk, ked je tam platno len v predu...do riti, a tolko penazi som na kino uz minul...
Skoro kazdy zosilovac ma aj DTS dekoder, preto ti to pisem. Stereo zvuk je dobry na pocuvanie ABBA, vsetky moderne skladby a dovolim si povedat kazdy novy film ma uz Dolby Surround alebo DTS. Za byvalych 10 litrov mas teraz uz spickovy receiver a za par grosov teraz uz kupis aj 5+1 reproduktory. A nie ze riesit problem zvuku tak, ze zaznamove medium to musi umoznovat....
Mas doma oranzovu linku, kvalitnu telku a ides pozerat filmy v HQ na televiznych reprakoch ???
Ja hovorim receiver + 5+1 (a to este zozenies lacnejsie) + USB key a uz nic neriesis. A mas vyriesene aj pausovanie na oranzovej linke, aj kvalitny zvuk pri normalnom programe aj decoder na vsetko, aj pozeranie filmov z inetu na telke, aj ticho.

Skoro kazdy zosilovac ma aj DTS dekoder, preto ti to pisem. Stereo zvuk je dobry na pocuvanie ABBA, vsetky moderne skladby a dovolim si povedat kazdy novy film ma uz Dolby Surround alebo DTS. Za byvalych 10 litrov mas teraz uz spickovy receiver a za par grosov teraz uz kupis aj 5+1 reproduktory. A nie ze riesit problem zvuku tak, ze zaznamove medium to musi umoznovat....
Mas doma oranzovu linku, kvalitnu telku a ides pozerat filmy v HQ na televiznych reprakoch ???
Ja hovorim receiver + 5+1 (a to este zozenies lacnejsie) + USB key a uz nic neriesis. A mas vyriesene aj pausovanie na oranzovej linke, aj kvalitny zvuk pri normalnom programe aj decoder na vsetko, aj pozeranie filmov z inetu na telke, aj ticho.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zatial mi zvukovo postaci stereo zosik a dva stlpove repraky. ale dik za tipy