Originál Xenony - nivelace MONDEO
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál Xenony - nivelace MONDEO
m.a.x.i.m.u.s:Napadá mě špatná kostra,když nesvítí ani dálková.Nečistil jsi konektory?Není v nich něco špatně?Pojistky jsou ok?
-
- Zkušený
Nee, se světlama jsem do včera nic nedělal a samo se podělalo to jedno xenonové světlo včetně dálky. Po rozpojení konektorů i uvnitř světlometu se xenon rozjel, ale dálkovka ani v jednom světle nesvítí. Občas se stane, že jedno světlo zabliká, ale to z kterého se kouřilo ani ň 

Ex ST220 model 2004
-
- Zkušený
Tak jsem oba světlomety prostříkl kontaktolem a ten ze kterého se kouřilo už svítí
Měl jsem ho kompletně rozebraný, protože jsem čistil čočku.
Zítra budu dělat ještě úpravu světlometu ve kterém ta žárovka nesvítí tak jej pořádně prostříkám ve všech konektorech a uvidím. Pak to vidím už jen na servis, protože v elektrice se nevyznám..

Zítra budu dělat ještě úpravu světlometu ve kterém ta žárovka nesvítí tak jej pořádně prostříkám ve všech konektorech a uvidím. Pak to vidím už jen na servis, protože v elektrice se nevyznám..
Ex ST220 model 2004
-
- Junior
Takze vse domluveno a o vikendu me to maji montovat,tak jsem zvedavy,nicmene jak to bude doma tak nafotim a dam to semfrantik.17 píše:..telefon jsem poslal na SZ, není dobré ho zveřejňovat bez vědomí majitele, jinak odkaz na stránky sem mohu dát...
SERVIS HYBES
...mam dojem že mondeo parabola je více dovniitř než octávky na fotkách,takže se více schová...bixenony na mondeu MK3 tady na foru nikdo nemá, by jsme byli první...
......a k vzhledu, když se to cclfko bo jak se tomu nadává, napojí na parkovačky, a ty budou taky led, myslím že by to nemusel být až tak znechucující zážtek pro očico ty na to...
..každopádně ho to nech nafotit....nebo si to fot....y měla bejt otázka hodky a půl, jedno světlo...s myslim...

FORD MONDEO MK3 r.v.2001 2.0i 107kw
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
...zkus je nějak zvyklat na fotky...please 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No,jsem na ty světla zvědav...Hlavně na to oříznutí,jestli se to taky liší na pravou a levou a jaký budou ty hokejky...
-
- Zkušený
Koto, na předešlé stránce máš fotky
Osobně mi to přijde jako všechny neoriginální čočky = takové divné...
Minulé moje auto byla Omega, koupil jsem si nové neoriginální xenonové světlomety Depo a byla to hrůza. Raději jsem se vrátil k orginálním "méně" svítícím.
Měl jsem podobný problém jako teď - barva světla nebyla ideální. V nových byla naprosto úžasná, ale rozložení světla bylo katastrofa tak jsem se raději vrátil ke starým....

Osobně mi to přijde jako všechny neoriginální čočky = takové divné...
Minulé moje auto byla Omega, koupil jsem si nové neoriginální xenonové světlomety Depo a byla to hrůza. Raději jsem se vrátil k orginálním "méně" svítícím.
Měl jsem podobný problém jako teď - barva světla nebyla ideální. V nových byla naprosto úžasná, ale rozložení světla bylo katastrofa tak jsem se raději vrátil ke starým....
Ex ST220 model 2004
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..nevím...viděl sem to naživáka ve feldě, svítí to jako
hidky, akorád seříznutě....má to hokejky, a mondeo nemá špatné rozložení světla na vozovce,ikdyž v tomhle případě jde spíše o čočku....sem také zvědav
...už jenom to že to je hidka, myslím že to bude svítit dost, a v čočce...?...nemůže říct nic ani chlupatej ani lidičkové na tomto fóru co tak rádi poučujou
, viz jiné vlákno...

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
- Rumcajs1
- Test driver
to čučím, ani jsem netušil že se něco takovýho dělá. To jsem zvědav jak to bude vypadat 

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No,myslím,že policjat toho může říkat dost.Jde o tu zkratku na světle.Tuším,že je tam nějaké HDR či tak nějak.Prostě jedna zkratka je pro halogenový zdroj světla ve světlometu a jedna pro xenonový zdroj.Jednoduchá kontrola...Co jsem tak četl,tak tohle kontrolují.Ale máš pravdu,že proti parabole je tohle určitě čistější řešení.Tak uvidíte... 

-
- Junior
tak uz je namontovano
fotky mam prislibene ze posle tak hned jak je budu mit vlozim,nicmene poznatky jsou takovy:porovnavat s zarovkama se to neda,sviti to opravdu dobre,rozlozeni svetla?nevim jak je to mysleny ale sviti to pred auto,hokejky tam jsou tak nevim jestli je to jako origo nebo ne,nemel jsem to moznost porovnat,nicmene vypada to lepe nez jsem myslel,ale ma to taky nevyhody,ale to me bylo receno az po montazi,nejdou tam jiny vybojky nez 6000,coz dle meho vkusu je skoda,brani to te clonce ktera prehazuje potkavaci a dalkovy,ale kdyz to schrnu spokojenost 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To je přece hloupost,ne?Výbojka jako typ je stejná....Tudíž H4 bixenon.Ale chromatická teplota je jiná...Nevím proč by to nešlo...
-
- Junior
Smazaná zbytečná citace.Kóťa
to opravdu netusim,me bylo receno ze ne,nechci se tady hadat jelikoz v xenonech se nevyznam,ale myslim si to taky ze velikostne jsou stejny ale muselo by se to vyzkouset,ale mam tam H7
to opravdu netusim,me bylo receno ze ne,nechci se tady hadat jelikoz v xenonech se nevyznam,ale myslim si to taky ze velikostne jsou stejny ale muselo by se to vyzkouset,ale mam tam H7
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to,že klasicky tam byly H7.Bixenon je na H4,ale tady je dělanej na patici H7.Aby Ti tam šel...To je jako když v origo xenonech je výbojka s paticí D2s.A ta se vyrábí v teplotě 4300K,5000K,6000K atd.Myslím,že v té sadě,kterou Ti montovali byla ta výbojka s barvou 6000K a měnit za jinou Ti jí nechtěl,protože by mu ta 6000K zůstala...
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
koťa bacha na to Bixenon neznamená notně že je to H4
bixenon je název na světlo které dělá jak potkávací tak dálkové v jedné parabole bez potřeby dalšího světelného zdroje s jiným ohniskem atd ....

bixenon je název na světlo které dělá jak potkávací tak dálkové v jedné parabole bez potřeby dalšího světelného zdroje s jiným ohniskem atd ....

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II