Kabel zosilnovaca
-
- Nováček
Kabel zosilnovaca
Ahojte, snazim sa zapojit napajaci kabel od baterky do zosilnovaca. Ale nenasiel som vhodnu "dierku" kadial ho dostat do vnutra od baterie. Mam FoFo 1.8TDDI 2000 r.v. Mal som rozobratej pol palubovky ale nenasiel som nic:( a vrtat nechcem 

-
- Nováček
Re: Kabel zosilnovaca
Vyriesene
potiahnute cez dvere

- LukášV
- Nováček
Sice ''prasárna'' ale na sloupku u pantu řidičovejch dveří je černá plastová zátka (průchodka) tak do té udělat důru a kabel táhnout tamtudy .. Jiný otvor jsem také nenašel.. červený napájecí kabel jsem dal do čerrné bužírky takže to ani tak nebije do očí ,ale jak řikám kdyby to šlo pod palubkou do motor prostoru , měl bych z toho lepší pocit 

-
caute
cca 15-20cm nad plyn pedalom je diera k motoru dira je zapchata gum stuplom ten prstom vytiahnete a tade prepchate kabel na zosik je to super miesto ... urcene na taketo veci
cca 15-20cm nad plyn pedalom je diera k motoru dira je zapchata gum stuplom ten prstom vytiahnete a tade prepchate kabel na zosik je to super miesto ... urcene na taketo veci

-
- Nováček
Zdar lidi,tento problem jsem tedkom taky řešil a našel jsem ucpavku na stříkani dutin prahu z podběhu u řidiče,tak jsem ji propichl a nacpal tam kabel a vytahl jsem to z prahu hned jak začina v autě,jen to chce odlepit pasku co je přes diru.Zdalo se mi to lepši něž přes ty zaslepky kolem dveří.
Ford Focus,r.v.2003 1,6 16v Trend