Snazim sa odovzdat iba svoju vlastnu skusenost.Ak to do buducna potvrdite aj vy,bude to o to lepsie.
Dobrý test, díky. Origo ford mi vydržely cca 25tkm, standardní Narva(zbyly mi ze služební fabule, tam praskaly co 20tkm) cca 10tkmzirafak píše:Od vcera testujem v mojom aute PHILIPS NIGHT GUIDE H7R DOUBLE LIFETIME ziarovky.
Dnes rano,3 decembra/prosinec/odisla do vecnych lovist po viac ako 14,5 mesacnej prevadzke a najazdenych, odsvietenych 29 000 km lava ziarovky PHILIPS NGDLT.Nech jeje je zem lahka.Dnes kupujem a menim komplet novu sadu.Nesklamali a daleko predcili moje ocakavania.Zaver testu:ODPORUCAM![]()
jirihess píše:Už mě štvalo jak pořád praskaly žárovky H7 a tak jsem se rozhodl investovat do trochu lepších. Koupil jsem H7 12V 55W Philips Premium +30% lepší svítivost a opravdu je to v noci znát. Stály mě teda obě 360 Kč, ale snad něco vydrží. Doporučuji všem kdo měl problémy jako já
Jo, mám H7, žárovky které ve fabuli vydrželi 20tkm, vydrží v fíkovi jen cca 10tkmmatys píše:Stenly.............Ty máš světla po FL , kde jsou H7 ? Před FL jsou H4 !
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host