ja som tiez svoj dlho zhanal..teda kym som nasiel ten presne ktory som chcel..a teraz lutujem, ze som bol tak trosku zaslepeny..vsetko je ok, len keby nebol tolko servisovany..ander píše:ahoj ja nemozem povedat ze lutujem lebo som ho strasne dlho zhanal a bol som v celku spokojny,ale toto je velky a rozsireny problem a riesit to na urovni zakaznika je v dnesnej dobe absurdne. ak o tom tvorcovia forda vedia mali by sa zamysliet a riesit. A ak nevedia mali by sa dozvediet.

krasny zvucik   mmmmmmmmmmmm
    krasny zvucik   mmmmmmmmmmmm

)..tank je to!
)..tank je to! 

to hadam nie,za take peniaze uz kupis repasovany motor ktory nema nic nabeha ako sa takto chytat za hlavu co sa ti pokazi.
  to hadam nie,za take peniaze uz kupis repasovany motor ktory nema nic nabeha ako sa takto chytat za hlavu co sa ti pokazi. inak tak ako je problem na TDDI s cerpadlami tak je na TDCI problem so vstrekami cize bud vyrobna vada alebo uz noso km.
  inak tak ako je problem na TDDI s cerpadlami tak je na TDCI problem so vstrekami cize bud vyrobna vada alebo uz noso km.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti