ostřikování
- killerhammer
- Test driver
Re: ostřikování
nebude jednoduchsie to nechat niekde v garazi odmrznut ? 

- Anndy
- Test driver
bude, urcite. lebo najskor to bude zamrznute niekde v hadickach, nie nadrzi.
- swah
- Junior
Zamrznutí mě také potkalo stejně jako, díky bohu, odmrznutí nyní při vyšších teplotách. Zajímalo by mě ale, jak vám to stříká?
Z Opla Vectry jsem zvyklý, že voda jde pěkně na okno zhruba do 3/3 okna, zatímco Focusík mi naplácá něco málo na spodní třetinu okna, jak když voda stříká pod malým tlakem. Bohužel jsem ještě žádného Focuse nepřistihnul při ostřikování, takže to nemohu porovnat, jestli je to normální nebo ne.

- IBU
- Nováček
Nazdar Forďáci. Mám jednu otázku - neviem, či sa to tu už riešilo, ale čo som zbežne pozrel tak som nič nenašiel.
Kdesi mi asi prdla hadička ešte pred ostrekovačom zadného okna a keď spustím ostrek, stečie mi to poza tie šedé plastové lišty do kufra. Len tak v rýchlosti som ju zložil, ale nič poriadne tam nevidím - ako sa dostanem až k ostrekovaču? Treba zhodiť brzdové svetlo? Diky za radu.
Kdesi mi asi prdla hadička ešte pred ostrekovačom zadného okna a keď spustím ostrek, stečie mi to poza tie šedé plastové lišty do kufra. Len tak v rýchlosti som ju zložil, ale nič poriadne tam nevidím - ako sa dostanem až k ostrekovaču? Treba zhodiť brzdové svetlo? Diky za radu.
Focus 2001 Combi, Trend, TDDi 66 kW
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- valášek
- Nováček
jo jo, řešilo, např. téma Prasklá hadička v sekci Karoserie.
Zrovna to jsem to taky řešil, možná bys ani nemusel sundavat světlo, koukni do tý gumový hadice mezi karoserií a pátýma dveřma, v ní vede hadička k ostřikovači a láme se.
Zrovna to jsem to taky řešil, možná bys ani nemusel sundavat světlo, koukni do tý gumový hadice mezi karoserií a pátýma dveřma, v ní vede hadička k ostřikovači a láme se.
Je: FoFoIII kombi, 2018, benzin 1,6 Ti-VCT, Deep Impact Blue
Byl: FoFoI kombi, 2004, benzin 1,6, tmavě modrá
Byl: FoFoI kombi, 2004, benzin 1,6, tmavě modrá
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
funes30 píše:V levém podběhu,zvedneš auto,sundáš kolo,vyšroubuješ plastový kryt podběhu,a jsi u nadržky ostřikovaču.
nebo v pravem podle toho jestli to je novy nebo stary
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Zdravím,
teď co byly ty mrazy mě nepřipravenýmu zamrzla voda v ostřikovačíkch. Když to teď povolilo, tak mi fachčí jenom zadní ostřik. Přední sklo si ani neškrtne. Rozmrzlé to už jisto jistě bude, nejspíš jsem odělal hadičku nebo mi asi někde od motorku nebo nádobky vypadla. Motorek slyším takže tam problém nejspíš nebude. Byla by ještě možná nějaká jiná alternativa než to začnu pracně zvedat na heveru? Díky
teď co byly ty mrazy mě nepřipravenýmu zamrzla voda v ostřikovačíkch. Když to teď povolilo, tak mi fachčí jenom zadní ostřik. Přední sklo si ani neškrtne. Rozmrzlé to už jisto jistě bude, nejspíš jsem odělal hadičku nebo mi asi někde od motorku nebo nádobky vypadla. Motorek slyším takže tam problém nejspíš nebude. Byla by ještě možná nějaká jiná alternativa než to začnu pracně zvedat na heveru? Díky
Ford Focus Combi, 1,8 TDCI, rok 2004
- Nepér
- Zkušený
Tak ono záleží na heveru, kolik bude práce do toho podběhu kouknout.
Spíš bych ještě počkal a pozoroval, jestli během bzučení motorku neteče něco pod auto.
Mám ale jiný problém, auto mám dva týdny a už jsem plnil nádržku ostřikovačů dvakrát, proti favoritu, kde jsem měl 7l nádrž je to sice pochopitelné, ale ani tam jsem nedoplňoval každé dva týdny. Je ta spotřeba opravdu taková? Jak často doléváte vy? Mě to vychází na jednu nádržku za cestu z Prahy do Krkonoš, když je na silnici ta srágora, jako před týdnem... S rozprašovacími tryskami je spotřeba kapaliny menší?
Spíš bych ještě počkal a pozoroval, jestli během bzučení motorku neteče něco pod auto.
Mám ale jiný problém, auto mám dva týdny a už jsem plnil nádržku ostřikovačů dvakrát, proti favoritu, kde jsem měl 7l nádrž je to sice pochopitelné, ale ani tam jsem nedoplňoval každé dva týdny. Je ta spotřeba opravdu taková? Jak často doléváte vy? Mě to vychází na jednu nádržku za cestu z Prahy do Krkonoš, když je na silnici ta srágora, jako před týdnem... S rozprašovacími tryskami je spotřeba kapaliny menší?
Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice na mondeo,ale rozprašovací trysky jsem dával viz zde.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 75&t=15608
Podle mě ta spotřeba bude menší,protože s origo jsem toho musel vyšplíchat víc na celý okno...
A z té nádržky mi voda taky utikala.Při přechodu z nádržky do hadiček.Bylo to vidět,že jsem stříknul na místě a začlo to kapat na zem.Barva je modrá,tak to bylo hned vidět...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 75&t=15609
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 75&t=15608
Podle mě ta spotřeba bude menší,protože s origo jsem toho musel vyšplíchat víc na celý okno...
A z té nádržky mi voda taky utikala.Při přechodu z nádržky do hadiček.Bylo to vidět,že jsem stříknul na místě a začlo to kapat na zem.Barva je modrá,tak to bylo hned vidět...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 75&t=15609