Ahoj, neporadíte mi někdo způsob, nebo spíš prográmek kterým vytahnu data z microSD karty?
Normálně fungovala 3/4 roku v Nokii E51 a ted se tvří v mob. prázdná a v PC pár nesmyslně pojmenovaných složek a souborů, jsem fakt už bezradnej. (jsou tam melodie, videa a fotky - dlouho sem nezálohoval a je mi líto o všechno přijít)
Díky za každej nápad
Pomóóóc prosím - problem z micro SDkartou :(
- stand
- Zkušený
- spigot
- Test driver
Re: Pomóóóc prosím - problem z micro SDkartou :(
Tazko poradit jeden. Ja som v takejto situacii skusal viacero programov, ale aj tak bol vacsinou vysledok dost ubohy.
Napr. Easy recovery, Get data back a pod.
Napr. Easy recovery, Get data back a pod.
- madbugie
- Zkušený
ja používam s úspechom get data back... ale ak sa na nej niečo "spálilo" tak je to v pytli... pokial sa stal len nejaky "skrat" a "odpálilo" len názvy súborov a priečinkov a pod tak by to malo nájsť...
hlavne s tou kartou nič nerobiť nič na ňu nenahrávať... neformátovať ani nič podobné...
hlavne s tou kartou nič nerobiť nič na ňu nenahrávať... neformátovať ani nič podobné...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- stand
- Zkušený
Díky, program sem stahnul, ale je to jen nějaké demo, ted to prohledává kartu tak snad to to demo skousne..madbugie píše:ja používam s úspechom get data back... ale ak sa na nej niečo "spálilo" tak je to v pytli... pokial sa stal len nejaky "skrat" a "odpálilo" len názvy súborov a priečinkov a pod tak by to malo nájsť...
Kdyžtak písni přes sz jestli víš víc o té licenci.
dik
- stand
- Zkušený
Tak jsem, nakonec zachránil 3/4 dat nejvíce se osvědčil Photorec.