snad to popisuju dobře.
 snad to popisuju dobře.DO pátých dveří kombi
- NEEO
- Test driver 
Re: DO pátých dveří kombi
řeknu to elektrikáři-jinak si myslím,že říkal,že proud jde až do zámku -zámek jako mechanicky funguje,ale nejde ten motorek či co to elektr.otvírá ten zámek-prej štáva  funguje-tak prej vyměnit ten motorek nebo co to je,ale není potřeba vyměnit zámek celej ,nebo stačí jen ten motorek-  snad to popisuju dobře.
 snad to popisuju dobře.

snad to popisuju dobře.
 snad to popisuju dobře.- NEEO
- Test driver 
No tak první oprava otvírání se nezdařila-zámek byl vyměněn za nový a stejně  tlačítko nefunguje-takže zámkem to není-pak jsme oddělali tu gumovou hadici co v ní prochází svazek drátu do světel ,dveří atd... a hle většina drátu poškozených a zoxidovaných-tak snad bude problém vyřešen až se dráty vymění-páč bych nerad měnil ten GEM modul na který poukazoval Foki-snad to budou ty dráty 

- Pirmin
- Nováček 
Přeju Ti příjemnou zábavu.Já jsem ty dráty opravoval už dvakrát.Maj je nějaký tvrdý.Ještě mi v tý gumový průchodce praskla i hadička co vede k ostřikovači.

Ford Focus combi 1.0 92 kw 2021
						- NEEO
- Test driver 
Tak tu hadičku už jsem měnil-stříkalo to ven i do vnitřku-jsem spíš pokáklej z těch kablíků-a hlavně aby to bylo jíma a to tlačítko ten kufr otevřelo-  

- Pirmin
- Nováček 
Vybodni se na nějakýho dráteníka(elektrikáře),kup si měřák za 150 korun a už tě nikdo neoblbne(ani dráty v autě  .Nic na tom není,jenom zapojit "fištróna".Schémat je na netu spousta.Sosni si z netu TIS,nic jinýho nepotřebuješ.
.Nic na tom není,jenom zapojit "fištróna".Schémat je na netu spousta.Sosni si z netu TIS,nic jinýho nepotřebuješ.

.Nic na tom není,jenom zapojit "fištróna".Schémat je na netu spousta.Sosni si z netu TIS,nic jinýho nepotřebuješ.
.Nic na tom není,jenom zapojit "fištróna".Schémat je na netu spousta.Sosni si z netu TIS,nic jinýho nepotřebuješ.Ford Focus combi 1.0 92 kw 2021
						- NEEO
- Test driver 
Co to je ten TIS-nemáš odkaz??THX 

- Pirmin
- Nováček 
Technische Information System-jsou tam veškerý schémata a pracovní postupy,jak na to na všechny Fordy do roku 2004.Jediná drobná nevýhoda je,že je to anglicky   .Zkus pohledat na netu.
 .Zkus pohledat na netu.

.Zkus pohledat na netu.
 .Zkus pohledat na netu.Ford Focus combi 1.0 92 kw 2021
						- Pirmin
- Nováček 
Tady je torrent:http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... 04-DVD-ISO

Ford Focus combi 1.0 92 kw 2021
						- NEEO
- Test driver 
Mám jen knižku o fordech tu obyč, a torrenty mi bohužel blokuje provider-co takhle rapid??Jinak díky za info. 

- NEEO
- Test driver 
tak jsem si to sehnal jinak-no a dneska jdu ještě na diagn. aby mi to napíchli a zjistili jestli tam není ještě něco v kýblu a ne jen ty dráty. 

- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
obavam se ze na diagnostice nic nezjisti

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
						Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Pirmin
- Nováček 
- NEEO
- Test driver 
Test na diagnostice nebo jak se tomu napojení na počítač říká proběhlo.
Vše zkontrolováno od počítače,přes elektriku až já nevím po co-dokonce to zkontrolovalo i moduly i ten GEM modul a jasně to napsalo ,že je zkrat na drátech u zadních dveří,jinak GEM modul je v pořádku.Tady je foto,jak vypadají ty dráty-foceno mobilem.

Vše zkontrolováno od počítače,přes elektriku až já nevím po co-dokonce to zkontrolovalo i moduly i ten GEM modul a jasně to napsalo ,že je zkrat na drátech u zadních dveří,jinak GEM modul je v pořádku.Tady je foto,jak vypadají ty dráty-foceno mobilem.
- NEEO
- Test driver 
Jinak oprava ve fordu je účtována-1500-2000kč 

- denfil
- Nováček 
Chtěl bych se zeptat, mám přibližně stejný problém u ST220. Dneska ráno jsem přišel k ST, chci odemknout auto dálkovým ovládáním a nic. Auto šlo otevřít pouze klíčem, ale centrál nefungoval. Otevřel jsem pouze dveře u řidiče, ostatní zůstaly uzavřeny. Když jsem si sedl do auta a znovu vyzkoušel dálkový ovladač, pouze to "cvakalo" u spolujezdce, ale ovladač nic. Poradíte mi někdo??? Nechce se mi hned jezdit do servisu kvůli každé maličkosti. Díky za odpověď. 
Druhou věcí, na kterou bych se chtěl zeptat, jsou páté dvěře u kombi. Neřešili jste někdo problém s automatickým otevíráním pátých dvěří??? Nebaví mne neustále "ručně" zvedat páté dvěře, chtěl bych to vyřešit dálkovým automatickým otevřením při iniciaci dálkovým ovladačem. Díky za odpověď.
FILIP - ST220

Druhou věcí, na kterou bych se chtěl zeptat, jsou páté dvěře u kombi. Neřešili jste někdo problém s automatickým otevíráním pátých dvěří??? Nebaví mne neustále "ručně" zvedat páté dvěře, chtěl bych to vyřešit dálkovým automatickým otevřením při iniciaci dálkovým ovladačem. Díky za odpověď.
FILIP - ST220