Som ho videl,ked som v Banovciach predaval svoje auto.Ta kapota fakt grclucoST píše:co vravite na tohto? http://ford-focus.autobazar.eu/25-20v-st-id1402453.html
vraj ma nainstalovany quaifea co ta kapota..?
ST, RS v inzerátech
-
zirafak
- Test driver

Re: ST v inzerátech
- karel_st170
- .

Docela drahej ne????
fuj!!
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
kam to posles tam to jedezirafak píše:Ten diferak by ma tiez zaujimal,ci tam vlastne je a ako sa sprava.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- RedZero
- Junior

foki píše:kam to posles tam to jedezirafak píše:Ten diferak by ma tiez zaujimal,ci tam vlastne je a ako sa sprava.
strom nestrom, zeď nezeď..
Lenoch jménem Mondeo
Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno
) také už jinde ..
Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/
www.STdriveRS.cz
www.STdriveRS.cz
- Shimi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Přátelé a kamarádi, potřebuju radu. Nemá někdo zkušenosti s tímhle?
http://www.sportovnivozy.cz/7165-ford-focus-st-teplice
Shimi
http://www.sportovnivozy.cz/7165-ford-focus-st-teplice
Shimi
-
zirafak
- Test driver

Akoze ake skusenosti myslis?S ST skusenosti mame 
- Shimi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to zirafak: Akože osobní
Jde mi o to, že Teplice mám dost z ruky na to, abych tam jel jen na otočku. Ten inzerát tam už nějakou dobu visí, tak je možnost, že ho už někdo z fóra proklepl. Každopádně pokud nebude zbytí, tak tam budu muset vyrazit.
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
RedZero píše:
uvidis na srazu .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Shimi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to Fokal: No to mě právě trošku zaráží a vyvolává pochybnosti. Borec tam píše koupeno v ČR, 1.majitel a super stav, což je kombinace, která se hned tak nevidí. Navíc má to auto najeto cca 40t. km, což taky na 4 roky ježdění není moc. A nechce se mi věřit tomu, že kdyby to byla opravdu voňavka, tak že by ho už někdo dávno nekoupil. Ale možný je všechno.
-
Ne_RAY
- Pokročilý

myslim ze toto je vec co by zmenila ST viac ako EIBACH, len potom pozor na trhanie volantu a hlavne na to ze tie prdne pneuatiky vydrzia asi polovicu co terazzirafak píše:Som ho videl,ked som v Banovciach predaval svoje auto.Ta kapota fakt grclucoST píše:co vravite na tohto? http://ford-focus.autobazar.eu/25-20v-st-id1402453.html
vraj ma nainstalovany quaifea co ta kapota..?
No a na to,ze je to stary model,pyta fakt vela penazi.Ten diferak by ma tiez zaujimal,ci tam vlastne je a ako sa sprava.
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
Shimi: právě, možný je všechno. Nejlepší by bylo jet se tam podivat a nebo mu aspoň zavolat, jestli to auto ještě vůbec má a nezapomněl jen shodit inzerát. Ale je to divný, kdyby to byla fakt voňavka, tak je do měsíce pryč si myslim
No nebudu spekulovat
Ne_RAY: jen technická, proč pneu se samosvorem vydržej polovinu toho, co bez něj?
Jen se ptám, protože o tom slyšim poprvý a nikdy by mě to teda nenapadlo

Ne_RAY: jen technická, proč pneu se samosvorem vydržej polovinu toho, co bez něj?
ST150
- RedZero
- Junior

a to jsi si ho našrouboval do mondeafoki píše:RedZero píše:
uvidis na srazu .
Lenoch jménem Mondeo
) také už jinde ..
www.STdriveRS.cz
www.STdriveRS.cz
- Shimi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to Fokal: Tak tohle mi odepsal borec, co je uvedný pod tím inzerátem.
" Dobrej. Já bych Vás chtěl předem seznámit,jak to je. To auto je mého kolegy z firmy a je poměrně dost času mimo republiku,proto jsem ten inzerát podal já. Nebojte se, neni to žádná levota. Auto je kupované u nás, pravidelný servis a původně to byl předváděcí vůz, to máte naprostou pravdu. Na autě nejsou žádné úpravy a je v perfektnim stavu. Kolega si ho koupil pro sebe,ale má samozřejmě ještě jedno auto na běžné ježedění. Vzhledem k tomu,že auto doplatil a narodili se mu dvě děti,tak na forda nemá čas a prakticky stojí pořád v garáži. Z toho důvodu ho prodává. Včera jsem Vám posílal tel. číslo na něj. on jako majitel Vám toho řekne víc. Doufám,že chápete a nezlobíte se,že jsem inzerát dával já. Není v tom nic špatného, nemusíte se bát. Pokud by Vám to dnes nezvedl, zkuste to zítra dopoledne, byl na dovolené a zítra přijde do práce. Snad Vám to zatim stačí. "
Řekl bych, dobrá pohádka
Tady nepomůže ani zavolat přímo majiteli, páč ten mi do telefonu řekne to samé. Tady pomůže jedině zkušební jízda. Není zde někdo z okolí Teplic? 
" Dobrej. Já bych Vás chtěl předem seznámit,jak to je. To auto je mého kolegy z firmy a je poměrně dost času mimo republiku,proto jsem ten inzerát podal já. Nebojte se, neni to žádná levota. Auto je kupované u nás, pravidelný servis a původně to byl předváděcí vůz, to máte naprostou pravdu. Na autě nejsou žádné úpravy a je v perfektnim stavu. Kolega si ho koupil pro sebe,ale má samozřejmě ještě jedno auto na běžné ježedění. Vzhledem k tomu,že auto doplatil a narodili se mu dvě děti,tak na forda nemá čas a prakticky stojí pořád v garáži. Z toho důvodu ho prodává. Včera jsem Vám posílal tel. číslo na něj. on jako majitel Vám toho řekne víc. Doufám,že chápete a nezlobíte se,že jsem inzerát dával já. Není v tom nic špatného, nemusíte se bát. Pokud by Vám to dnes nezvedl, zkuste to zítra dopoledne, byl na dovolené a zítra přijde do práce. Snad Vám to zatim stačí. "
Řekl bych, dobrá pohádka
-
Ne_RAY
- Pokročilý

no pretoze to zo robi diferencial je to ze v zakrutach sa ti toci jedno kolo viac ako druhe, vzdy vnutorne koleso na zakrute spravi menej obratok ako vonkajsie, a ked sa kusne samosvor tak sa tocia obe rovnako cize ta vnutorna guma dostane napi....Fokal píše:Shimi: právě, možný je všechno. Nejlepší by bylo jet se tam podivat a nebo mu aspoň zavolat, jestli to auto ještě vůbec má a nezapomněl jen shodit inzerát. Ale je to divný, kdyby to byla fakt voňavka, tak je do měsíce pryč si myslimNo nebudu spekulovat
![]()
Ne_RAY: jen technická, proč pneu se samosvorem vydržej polovinu toho, co bez něj?Jen se ptám, protože o tom slyšim poprvý a nikdy by mě to teda nenapadlo
![]()
kazdopadne to stoji za to auto a jeho vystrelenie zo zakruty su uplne niekde inde ako na aute bez samosvoru, len keby ten samosvor na ST nestal 1000 eur