Stropni osvetleni C-Max nezhasina- VYRESENO
- C-Maxis
- Zkušený
Stropni osvetleni C-Max nezhasina- VYRESENO
Ahoj,
ulomila se mi antena, tak jsem demontoval stropni svetlo u ridice, abych se k antene dostal. Stale nemam novou antenu, tak svetlo neni zpatky a trochu visi na kabelech. Problem je, ze stale sviti, pokud ho neprepnu na TRVALE VYPNUTO. Nefunguje teda automaticke zhasinani. At pri zamcenem aute, nebo po rozjeti- porad to sviti. Svetlo nad zadnima sedackama dela to same.
Netusi nekdo, jestli to je nejakym nepripojenym kablikem (do svetla mam ted pripojene 2 konektory), nebo visi nejake rele? Zadny spinac na dverich jsem tak nejak nenasel...
diky
ulomila se mi antena, tak jsem demontoval stropni svetlo u ridice, abych se k antene dostal. Stale nemam novou antenu, tak svetlo neni zpatky a trochu visi na kabelech. Problem je, ze stale sviti, pokud ho neprepnu na TRVALE VYPNUTO. Nefunguje teda automaticke zhasinani. At pri zamcenem aute, nebo po rozjeti- porad to sviti. Svetlo nad zadnima sedackama dela to same.
Netusi nekdo, jestli to je nejakym nepripojenym kablikem (do svetla mam ted pripojene 2 konektory), nebo visi nejake rele? Zadny spinac na dverich jsem tak nejak nenasel...
diky
Naposledy upravil(a) C-Maxis dne 27.02.2010 14:34, celkem upraveno 1 x.
- zuntak
- Junior
Re: Stropni osvetleni C-Max nezhasina
U mě to funguje že odemknu a svítí a po zastrčení klíčku do zapalka zhasne,a při zamknutí svítí tak 20s a pak zhasne,jak si měl tu anténu emáš přiohlý kontakt u světýlka nebo přepínače.Taky mě napadá jestly nemáš prodřenou izolaci a ta ti to kostří přes auto a to svítí mám za to že se svícení ovladá přerušovaným -
- C-Maxis
- Zkušený
Me by hl. zajimalo, co ovlada to svetlo. Protoze dvere jsou vyhodnocene, jako zavrene. Nikde nic nekrici a kdyz se otevrou a zavrou, tak to palubka taky hlasi OK. Svetylko sviti i po 5 min. jizdy.
Vcera jsem zjistil, ze prostor pro nohy a podsviceni computeru sviti snad pres 2 minuty od zamceni. Skoro jsem se bal, ze to sviti porad. Svetylka v zrcatkach zhasnou snad do 20 sec.
Jeste poradne proberu to vymontovane stropni svetlo a uvidi se.
Stale marne patram, jaka soucastka zajistuje rozsviceni vnitrniho osvetleni. Klasicke kontakty ve dverich jsem nenasel. Ale zase ze by byl jiny kontakt pro svetlo a dalsi pro signalizaci nezavrenych dveri...?
Vcera jsem zjistil, ze prostor pro nohy a podsviceni computeru sviti snad pres 2 minuty od zamceni. Skoro jsem se bal, ze to sviti porad. Svetylka v zrcatkach zhasnou snad do 20 sec.
Jeste poradne proberu to vymontovane stropni svetlo a uvidi se.
Stale marne patram, jaka soucastka zajistuje rozsviceni vnitrniho osvetleni. Klasicke kontakty ve dverich jsem nenasel. Ale zase ze by byl jiny kontakt pro svetlo a dalsi pro signalizaci nezavrenych dveri...?
- zuntak
- Junior
jo mě taky po zamčení svítí jestě 30s a palubka s radiem jsou v pohotovosti ještě tak 2min,pak zhasnou.Při odemknutí se mi rozsvítí obě stropní světla a po strčení a otočení klíčku mi zhasnou,před tím ti to nedělalo než sis ulomil tu anténu?Jestli nedělalo tk to budě někde v tom svtylku možná by stálo za to zkontrolovat i to zadní světl,ja mám svtlo že mám po stranách bodovky ty maj své vypínače,a pak rostřední a to má na levé poloze vypínače vpnuto prostředek je při otevření dveří že to svítí a pak pravá poloha že svítí pořád.Já bych pořádně prošel oa vypínače jestli se nedotýkaj oba kontakty e vypínači.
- Quickie
- Moderátor
toto tiež netuším akým systemom funguje ale spínače sú zrejme v zámkoch dverí totiž po jednom umývaní auta mi to v noci zamrzlo a po otvorení a zavretí dverí mi počas jazdy stale hlásil počítač otvorené dvere a svietili aj stropné svetlá a pod nohami takisto.. prestriekal som to WD40, nechal trochu na slnku a o chvilu fungovalo tak ako má..Stale marne patram, jaka soucastka zajistuje rozsviceni vnitrniho osvetleni. Klasicke kontakty ve dverich jsem nenasel.
takže ten spínací systém bude niekde v tom zámku
- stand
- Zkušený
Jak ses rochal v té anténě tak jsi tam něco podělal, prohlídni to.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
na svetlo jde stale + a spina to v - . tak to vypada ze to mas prikostrene a tim to sviti stale .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- C-Maxis
- Zkušený
Uz to zhasina. Byl to ten vetsi konektor, co jde do stopniho svetylka. Spravna poloha ma asi byt temer kolmo do svetla a on byl trosku nakopeny dovnitr. Zadna prodrena izolace, nebo tak. Jeste se chci podivat, co se tam kde dotkne.
diky vsem za pomoc
Pozdeji dam fotku.
diky vsem za pomoc
Pozdeji dam fotku.
- zuntak
- Junior
to ti asi ten přihnutý konektor tlačil na kontakt který se ohnul a bylo to jakoby furt spojený
- C-Maxis
- Zkušený
Jeste sem to nemel doma a mozna do toho radeji uz nebudu stourat.
cervene je spatna poloha