P.S.: to auto stojí 370 tisíc, pořád je to s ohledem na gumy a brzdy málo?
 Nepsal bych to sem, kdyby už zde jednou k podobnýmu omylu nedošlo, že si někdo přečetl jen tu nižší cenu při financování
  Nepsal bych to sem, kdyby už zde jednou k podobnýmu omylu nedošlo, že si někdo přečetl jen tu nižší cenu při financování  Omlouvám se, jestli to všem bylo jasný
 Omlouvám se, jestli to všem bylo jasný  

Nepsal bych to sem, kdyby už zde jednou k podobnýmu omylu nedošlo, že si někdo přečetl jen tu nižší cenu při financování
  Nepsal bych to sem, kdyby už zde jednou k podobnýmu omylu nedošlo, že si někdo přečetl jen tu nižší cenu při financování  Omlouvám se, jestli to všem bylo jasný
 Omlouvám se, jestli to všem bylo jasný  

...
 ...

Neřikám, že tomu autu nic neni ani se za to neperu. Jen už sleduju trh jakou dobu a když jsem viděl tenhle inzerát, tak mi cena vzhledem k situaci na trhu ojetin a opotřebení přišla docela adekvátní (potřeba nový brzdy, pneu a vady laku)
 Neřikám, že tomu autu nic neni ani se za to neperu. Jen už sleduju trh jakou dobu a když jsem viděl tenhle inzerát, tak mi cena vzhledem k situaci na trhu ojetin a opotřebení přišla docela adekvátní (potřeba nový brzdy, pneu a vady laku)

Ne, asi by se tak nestalo, bylo trochu nad moje možnosti
 Ne, asi by se tak nestalo, bylo trochu nad moje možnosti  Ale kokukal jsem po něm víc než je zdrávo
 Ale kokukal jsem po něm víc než je zdrávo 

nevim jak motorove .. do toho bych ale opravdu nesel
 nevim jak motorove .. do toho bych ale opravdu nesel  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host