Takže z toho plyne, že před výměnou to chce meruňkovici a hodně

Nemáš foto??? Ten šroubek z venku už je prič, ale nevím co myslíš z interieruDany píše:Já měnil již dvakrát. Uvnitř zavazadlového prostoru nahmataš takovou křídlovku a tu odšroubuješ. Z přední strany povolíš křížovým šroubovákem jeden šroubek a pak celým světlometem trhneš směrem ven - je tam jen nacvaknutý, tak se toho neboj. Po vyjmutí armatury už jen měníš, to co nesvítí.
Bery zkus vice hledat, cely postup jsem tu nafotil.Bery píše:Nemáš foto??? Ten šroubek z venku už je prič, ale nevím co myslíš z interieruDany píše:Já měnil již dvakrát. Uvnitř zavazadlového prostoru nahmataš takovou křídlovku a tu odšroubuješ. Z přední strany povolíš křížovým šroubovákem jeden šroubek a pak celým světlometem trhneš směrem ven - je tam jen nacvaknutý, tak se toho neboj. Po vyjmutí armatury už jen měníš, to co nesvítí.![]()
Mno tak jsem to nenašelpelen píše:Bery zkus vice hledat, cely postup jsem tu nafotil.Bery píše:Nemáš foto??? Ten šroubek z venku už je prič, ale nevím co myslíš z interieruDany píše:Já měnil již dvakrát. Uvnitř zavazadlového prostoru nahmataš takovou křídlovku a tu odšroubuješ. Z přední strany povolíš křížovým šroubovákem jeden šroubek a pak celým světlometem trhneš směrem ven - je tam jen nacvaknutý, tak se toho neboj. Po vyjmutí armatury už jen měníš, to co nesvítí.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host