měl sem origo co dával fordInfinter píše: A to jsi měl jaký typ McGardu? S otočnou hlavou?

měl sem origo co dával fordInfinter píše: A to jsi měl jaký typ McGardu? S otočnou hlavou?

A na kolik tě to vyšlo? Mě na 899,-Kč
  A na kolik tě to vyšlo? Mě na 899,-Kč

Já chápu že to zas takové zabezpečnení není, ale nasere když nějkaý čmoud zdekuje fungl nové gumy s alu, že..
 Já chápu že to zas takové zabezpečnení není, ale nasere když nějkaý čmoud zdekuje fungl nové gumy s alu, že.. 

To naserie - ale menej, ako ke´d ti nejaký "nečmoud vezme gumy s kolesami - ale aj s autom - ako mne 1.9.1997! Tak to je dosť hnusný pocit a asi o poznanie horší, okrem hnevu i zúfalý ak si si v tom okamihu uvedomil, že si nemal hav.poistku a nedostaneš ani korunu...Infinter píše:Tak to joJá chápu že to zas takové zabezpečnení není, ale nasere když nějkaý čmoud zdekuje fungl nové gumy s alu, že..

No veď odvtedy majú poisťovne zo mňa štedrého klienta...aj keď čo som u nich odvtedy nechal je cena ďalšieho auta (keďže až na jedno Clio -čo bolo celkom nové - kupujem väčšinou 2-3ročné):roll:Infinter píše:Tak my jsme v rodině už přišli o dvě auta, dvě kola, a pár dokladků, dokonce nám nějaký "kamarád" vykradl pokoj v patře, když jsme byli všichni doma.. Takže, bez pojistky už ani ránu.. Sice je to dost peněz, ale taky se výrazně líp spí
 ...ale už nemám nervy na to, aby som to riskoval...
 ...ale už nemám nervy na to, aby som to riskoval...

Já jsem zkoušel sehnat McGardy s otočnou hlavou, ale v ČR se to nepodařilo.. Tak mám bez otočné hlavy a je to taky v pohoRadekjo píše:Z hlediska bezpečnosti (nesnadného uchopení při povolování) preferuji tyto bezp. matice:

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti