1.Apríl (vyviedli ste dnes nieco??)
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
1.Apríl (vyviedli ste dnes nieco??)
tak sa pochvalte 

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.Apríl (vyviedli ste dnes nieco??)
zatial som sa stihol len zobudit
- vcedula
- .
zatial som stihol vystrasit kolegov, ze nam niekto prepisal databazu zalohou spred 2-tyzdnov a ze vymazat vsetky zalohy.
Bol troska chaos, otazy typu "Coze ?", ale musel som ich rychlo upokojit, ani su taki akcni, hned by to riesili
Bol troska chaos, otazy typu "Coze ?", ale musel som ich rychlo upokojit, ani su taki akcni, hned by to riesili

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- vcedula
- .
- RedZero
- Junior
já zatím nic ale od rána mám klasickej aprílovej den...
vezu firemní auto na montáž tažného tak se hodinu a čtvrt hádám na beznince kvuli krabičce na posrané mítné ( ani nebudu rozebírat, jen napíšu že obsluha co ot prodává je úplně vymytá ) .. potom pokračuji v cestě .. přijedu na místo a tam mi zdělí, že to dnes nestihnou protože jedu o 2 hodiny později .. a že mám jet autobusem domů ... ok .. sednu do autobusu na volné místo ( sedačka předemnou sklopená do polohy ležno ) .. vmáčknu se tam .. ze spolucestujícího ( zatím spícího, kéž by to tak zůstalo a do konečné ) předemnou jde svěží zápach včerejšího prokaleného večera .. tak si říkám . to je apríl jak se patří .. ne ?! .... ale pletu se .. po 10 minutách jízdy se onen spolucestující probudí .. rozhlídne se .. vytáhne igelitovou tašku a začne zvracet .. ..
tak si říkám vzbudil jsme se vlastně už, nebo je to jen blbej předaprílovej sen
, nebo to snad na mě sehráli 
vezu firemní auto na montáž tažného tak se hodinu a čtvrt hádám na beznince kvuli krabičce na posrané mítné ( ani nebudu rozebírat, jen napíšu že obsluha co ot prodává je úplně vymytá ) .. potom pokračuji v cestě .. přijedu na místo a tam mi zdělí, že to dnes nestihnou protože jedu o 2 hodiny později .. a že mám jet autobusem domů ... ok .. sednu do autobusu na volné místo ( sedačka předemnou sklopená do polohy ležno ) .. vmáčknu se tam .. ze spolucestujícího ( zatím spícího, kéž by to tak zůstalo a do konečné ) předemnou jde svěží zápach včerejšího prokaleného večera .. tak si říkám . to je apríl jak se patří .. ne ?! .... ale pletu se .. po 10 minutách jízdy se onen spolucestující probudí .. rozhlídne se .. vytáhne igelitovou tašku a začne zvracet .. ..
tak si říkám vzbudil jsme se vlastně už, nebo je to jen blbej předaprílovej sen

Lenoch jménem Mondeo
Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno
) také už jinde ..
Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz
- vcedula
- .
Este mozes byt rad, ze ten grcajuci sedel pred tebou a nie za tebou a ze mal igelitove vrecko 

- RedZero
- Junior
no to jsem is říkal taky .. to by asi dopadlo tak, že bych rozepl batoh vyndal NB a začal taky 

Lenoch jménem Mondeo
) také už jinde ..
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz
- coromoro
- Junior
Dneska jsem poslal po firmě jeden email a nečekal jsem, že by se na to někdo chytl....a chytl, a zrovna jedna kolegyně. 
Emal:
Během dnešního dne proběhne úprava turniketů při vchodu do budovy XY (stará budova) na detekci kovů. Bohužel se začali množit případy, kdy byly do budovy vnášeny nežádoucí předměty a stejně tak odnášen drobný majetek společnosti. Aby jste pořádat nepípali, doporučuje se mužům do práce nenosit kovové přezky u pásku a piercing v přirození. U žen se naopak doporučuje příchod do zaměstnání bez vrchního dílu spodního prádla, kde by mohla kovová zapínací část způsobit nemilé problémy a tento díl spodního prádla budete nuceni odevzdat na vrátnici Pepovi do plastové vaničky.
Děkuji za pochopení.

Emal:
Během dnešního dne proběhne úprava turniketů při vchodu do budovy XY (stará budova) na detekci kovů. Bohužel se začali množit případy, kdy byly do budovy vnášeny nežádoucí předměty a stejně tak odnášen drobný majetek společnosti. Aby jste pořádat nepípali, doporučuje se mužům do práce nenosit kovové přezky u pásku a piercing v přirození. U žen se naopak doporučuje příchod do zaměstnání bez vrchního dílu spodního prádla, kde by mohla kovová zapínací část způsobit nemilé problémy a tento díl spodního prádla budete nuceni odevzdat na vrátnici Pepovi do plastové vaničky.
Děkuji za pochopení.