Postak: dalo by sa urobit to foto, nech mame predstavu, ze ako to aktualne vyzera ? dik

Já mám dokonce obouchané celé prahy po celé délce, takže asi taklukino1984 píše:Chalani skuste si pozriet aj cele podbehy ci ich nemate nahodou od kamienkov, ja som dnes umyval auto a nasiel som aj na podbehoch a tiez to bolo dost vyrazne
len teraz nastáva otázka co stým, ako to čo najlepšie spravit, ci by to aspon ciastocne neslo dole nejakou brusnou pastou vyzera za je to len na povrchu a nie je z laku odlupnute. keby bola pasta ktora to da dole aspon nejakych 80-90 % bolo by to v pohode.postak píše:Já mám dokonce obouchané celé prahy po celé délce, takže asi taklukino1984 píše:Chalani skuste si pozriet aj cele podbehy ci ich nemate nahodou od kamienkov, ja som dnes umyval auto a nasiel som aj na podbehoch a tiez to bolo dost vyrazne![]()
mi neco hovor, som inak nasraty..Radekjo píše:To cole Tak to je teda hnus.To je zralé na nový lak.
Pokud jezdíš po soleném , tak to moc obité nebudecole píše:mi neco hovor, som inak nasraty..Radekjo píše:To cole Tak to je teda hnus.To je zralé na nový lak.
nedokazem pochopit jak sa to moze behom ani nie 5 mesiacov takto olupat, to vonku jazdia po kobercoch alebo co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů