zvýraznění nových příspěvků
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zvýraznění nových příspěvků
Při procházení Fora jsem si všiml toho, že se mi přestávají zvýrazňovat fóra i témata s novými příspěvky (oranžové ikony).
Dosavadním pozorováním jsem dospěl k tomu, že když na Forum vstoupím daný den poprvé, jsou fóra s novými příspěvky zvýrazněna, když do fóra s novými příspěvky vstoupím, jsou zvýrazněna témata s novými příspěvky, do jednoho z těchto témat vstoupím a vrátím se zpět, tváří se všechna témata jako přečtená, tj. bez nových příspěvků, stejně taak o úroveň výše není označeno žádné fórum, že by obsahovalo něco nového (i když před tím ano). Ať pak klikám, kam klikám, celé Forum se tváří jako přečtené. Orientovat se tak mohu jen podle dat a časů ve sloupci Poslední příspěvek.
Po celou dobu jsem samozřejmě přihlášený.
Uf. Sice trochu dlouhé, ale snad jasné. Máte stejnou zkušenost nebo mám šanci, že je chyba u mne? A kde?
Pozn: Na jiných diskuzích založených na phpBB jsem se s tím zatím nesetkal. Cvičně jsem teď zkusil forum.czilla.cz...
Dosavadním pozorováním jsem dospěl k tomu, že když na Forum vstoupím daný den poprvé, jsou fóra s novými příspěvky zvýrazněna, když do fóra s novými příspěvky vstoupím, jsou zvýrazněna témata s novými příspěvky, do jednoho z těchto témat vstoupím a vrátím se zpět, tváří se všechna témata jako přečtená, tj. bez nových příspěvků, stejně taak o úroveň výše není označeno žádné fórum, že by obsahovalo něco nového (i když před tím ano). Ať pak klikám, kam klikám, celé Forum se tváří jako přečtené. Orientovat se tak mohu jen podle dat a časů ve sloupci Poslední příspěvek.
Po celou dobu jsem samozřejmě přihlášený.
Uf. Sice trochu dlouhé, ale snad jasné. Máte stejnou zkušenost nebo mám šanci, že je chyba u mne? A kde?
Pozn: Na jiných diskuzích založených na phpBB jsem se s tím zatím nesetkal. Cvičně jsem teď zkusil forum.czilla.cz...
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
-
- Pokročilý
Ono to nezvýrazňuje nepřečtěné, ale nové od poslední tvé aktivity na foru. Když listuješ stránkama a mezi tím někdo něco napíše, tak se ti to taky neukáže. Taky mi to moc nevyhovuje, většinou si nechám vypsat ty nové zprávy a hned je otevřu do dalších oken, pak je čtu. Až to mám přečtený, tak kliknu na Forum - nepřečtené a většinou se tam nějaké nové objeví. Ale ideál to není.
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Presne takyto postup mam aj ja. Hodilo by sa cosi viac 'juuuser frendli'KUTAC píše:Jo jo, ja takisto pouzivam system otvarania v novom okne a povodne okno s "Forum" mam stale otvorene len pre otvaranie dalsich podokien. Takisto ak mam novu SZ, najprv prejdem forum a az tak SZ, pretoze tiez po precitani SZ nasledne zmizne oranzova farba z novych sprav.

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- Ahmed
- Test driver
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hm, asi také začnu používat více oken...
Na http://www.phpbb.com jsem dohledal, že aktuální je verze 2.0.22 (oproti naší 2.0.6), ale i v té jsou stále neopravená některá HP, která se tomu našemu podobají (např. defekty 1620 a 5060).
Co se týká upgradu na vyšší verzi, možná by bylo zajímavé počkat si na 3.0, která je zatím ale jen beta.
Na http://www.phpbb.com jsem dohledal, že aktuální je verze 2.0.22 (oproti naší 2.0.6), ale i v té jsou stále neopravená některá HP, která se tomu našemu podobají (např. defekty 1620 a 5060).
Co se týká upgradu na vyšší verzi, možná by bylo zajímavé počkat si na 3.0, která je zatím ale jen beta.
- Damon
- Test driver
Oranžově jsou příspěvky nebo témata ve kterých se něco změnilo od poslední návštěvy na fóru.Já stejně projíždím celé fórum podle datumu tak mi to nevadí a nebo to ve Firefoxu otevírám do nových panelů a tím ty oranžové příspěvky vidím pořád.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Známému se na jiném fóru zobrazovaly přízpěvky, které nikdy nenapsal, pokaždé co přišel mu to také ukazovalo, že nic nového není. Nakonec zjistil, že ve většině byly i vulgární výrazy. Udělal chybu v tom, že měl heslo shodné s nickem a nějakému dementovi to prostě vyšlo. Jenomže vysvětluj to pak na fóru...