programatori na foru

Moderátor:phofy
Odpovědět
Charon
Junior
Junior

Re: programatori na foru

Příspěvek od Charon » 11.01.2009 19:50

https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)
Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 11.01.2009 19:58

hosi diky, inspirace je dost 8)
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

RedZero
Junior
Junior

Příspěvek od RedZero » 17.01.2009 19:31

Sice to asi neni uplne programovani, ale nezvlda tady nekdo DRUPAL? potreboval bych nahodit WWW a nejak se mi to nedari :-/ ...

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 02.05.2010 19:16

Ano, jsem zločinec. Mým zločinem je zvědavost. Mým zločinem je posuzování lidí podle toho co říkají a co si myslí a ne podle toho, jak vypadají. Můj zločin je to, že jsem chytřejší než ty, což je věc, kterou mi nikdy neodpustíš. Jsem Hacker a toto je můj manifest. Můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... konec konců, všichni jsme stejní.

+++The Mentor+++
Tak si dovolim ozivit tohle vlakno jednou zajimavou citaci ktera nikoho nenecha v klidu :) A taky se pridat mezi programatory co jezdi focusem. K pocitacum a k tomu co je v monitoru z druhe strany me to tahlo uz od mlada. Na stredni jsem napsal prvni kus kodu v C++, jak jinak nez "Ahoj svete!" :) A pak uz to zacalo ... html, programovani PICu v assembleru (asi abysme poznaly neco z historie), databaze VFP, VBS ... ted jsem na VS na katedre informatiky a statistiky. Tady se potkavam s javou, sql, opet html, css, php, ale taky trochu siti, procesni modelovani ... no, tak snad jsem na zadny jazyk nebo platformu nezapomnel, aby jim to nebylo lito :mrgreen:

A rovnou bych na Vas nahrnul par otazek, protoze momentalne tvorim jednu semestralku o socialnim inzenyrstvi, tak by mne zajimal Vas nazor na tyto techniky. Pripadne naky zajimavy odkazy, nebo vlastni zkusenosti.

Tak jednickam a nulam zdar :palec_nahoru:
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“