GSM lokalizace ukradeného auta pod 500,-Kč
- Quickie
- Moderátor
- mickielli15
- Pokročilý
Re: GSM lokalizace ukradeného auta pod 500,-Kč
je to Quickie dost zajímavé... budu o tom uvažovat. Dosud mám deaktivaci elektriky magnetickým spínačem na tajném místě a pískovaná skla, když k tomu přiberu toto tak budu zase o kus klidnější. Díky moc za info!
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
O tomhle jsem taky premyslel a konzultoval jsem to s nasim GPS technikem v praci, ale ten mi vysvetloval, ze sluzba "Kde je" ukaze jen nejblizssi T-mobilacky vysilac, pres ktery jde signal k mobilu. Ale ten signal dal putuje i pres dalsi vysilace, ktery uz nepatri T-mobilu, ale jinym operatorum apod a muze tak cestovat peknou dalku v mistech, kde nema T-mobile husty pokryti. Takze jestli je to tak, jak mi rikal, tak signal muze jit nekolik desitek km po cizich stozarech v rade, ale ukaze to ten posledni, co patri T-mobilu, ktery je treba sakra daleko od mista, kde se nachazi mobil. Jestli to tak ale opravdu je nevim 

- Cakra
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Není to rozmezí několika desítek km ale v podstatě jsi to napsal správně. Ta služba ti ukáže např. vysílač Stará Ves (buňka) atd....
- jakub.sampon
- Pokročilý
je to naprosto k ničemu osobně jsem zkoušel tuto službu od t-mobile a ukázalo mi to bod kolem lesa, i když bydlím v bytové zástavě a pak m ito ukázalo asi 6-8ulic prostě podle otho bych své auto nenašel...takže radím všem kupte si GPS sledování..kde auto naleznete na 100% 

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
-
- Test driver
Pokud to někdo použije, tak ať si namontuje externí GSM anténu. Protože služba funguje v pokrytí signálu T-Mobile, tj. v případě horšího příjmu, což ukrytý telefon bude mít, tak služba ukáže poslední BTSku, kde se mobil přihlásil. Ta přesnost 100 m funguje tehdy, když je mobil viditelný i pro sousední BTSky, tj. jde vypočítat, kde se telefon nachází, ale pokud se hlásí jen k jedné BTS, tak lokalizace je s přesnosti dosahu BTS, což můžou být i kilometry...
Dle mého názoru zajímavý nápad, ale má slabiny. Počkal bych na mobil, co má GPS v sobě, to pak půjde lokalizace...
Dle mého názoru zajímavý nápad, ale má slabiny. Počkal bych na mobil, co má GPS v sobě, to pak půjde lokalizace...
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno