Příhoda Interspar Hostivař

Moderátor:phofy
jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příhoda Interspar Hostivař

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 13:23

Tak před chvili jsem přijel ze špáru a stalo se mi následující .
Sednu do auta v tu chvili jsem si všimnul že mě pozuruje týpek který stojí u dodávky měl černý brýle,nevěnoval sem tomu pozornost ,tak nastartuju rozsvítim světla vezmu brejle a náhle sem si všimnul ženský která šla k bavoráku zaparkovaným vedle mýho auta tak si říkám fajn je to její kára ,ale náhle šla ke mě zatukala na okýnko ,a ona na mě svezete mě na floru dám vám 250kč , samosebou jsem řekl že ne ,a ona že nevadí,mimochodem v ruce měla peněženku a mobil takže nechápu proč si nezavolala taxika ,a když sem vyjížděl z parkovacího místa tak ten chlap co stál opřenej o bílou dodávku se na mě zamračil :-D ponaučení říkejte všem že ne ,nikdy nevíte kdo to je :)
Je velmi divný že ta ženská se našla zeptat chlápka s tou dodávkou kterej měl nastartováno .....
co si o tom myslíte? jen náhoda ,opravdu chtěla svézt? Nebo by na floru dojelo jen moje auto beze mě? :-D a já skončil s pepřákem v očích?
Obrázek

Pořád se tomu směju :ú)tohle se může stát jen mě :) neřeknu mít STčko nebo Rsko že byh takhle balil holky,ale tohle je moc i na mě :-D
:hah:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Re: Příhoda Interspar Hostivař

Příspěvek od r0mik » 17.05.2010 13:30

co kdyz ten manik byl jeji pasák? V tom pripade mate hezke ceny za rozkoš :hhura: :totlsmile:
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 13:32

r0mik píše:co kdyz ten manik byl jeji pasák? V tom pripade mate hezke ceny za rozkoš :hhura: :totlsmile:
Obrázek

to máš pravdu to mě nenapadlo :-D spíš mě napadlo to že s ním spolupracuje a čeká na nějakou obět a tu pak okradou :-D
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 17.05.2010 14:23

no nevim nevim :lol: .. 250 za jedno cislo je fakt podezrele levny :bebng: :lol:

ale moje zasada je jasna: stopare nebrat :idea: :wink:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 14:26

globe píše:no nevim nevim :lol: .. 250 za jedno cislo je fakt podezrele levny :bebng: :lol:

ale moje zasada je jasna: stopare nebrat :idea: :wink:
jojo moje zásada je to taky :) nikdy nevíš co se ze stopaře vyklube.... prostě cizí lidi nevozit :) :cooler:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

swah
Junior
Junior

Příspěvek od swah » 17.05.2010 16:04

Mně se jednou stalo něco podobného... jedu z Alzy v Holešovicích po Bubenském nábřeží mamčinou bílou Vectrou. Když je tramvaj na zastávce, tak se většinou stojí, než lidi přeskáčou z chodníku na ostrůvek a naopak. Tak si tak sedím a najednou ke mě přichází ze spolujezdcovi strany trochu snědší a trochu zmatenej chlap a začíná brát za kliku a snaží se otevřít dveře. V autě se zamykám, dveře se mu tedy otevřít nepodařilo. Na pár cm jsem stáhnul okýnko, abychom se slyšeli a on, jestli nejedu na Floru, řekl jsem mu že ne a on, že tak nic :) Dodnes mi to vrtá hlavou, jestli si mě spletl s taxi nebo na mě chtěl něco zkusit... :irre:

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 16:26

swah píše:Mně se jednou stalo něco podobného... jedu z Alzy v Holešovicích po Bubenském nábřeží mamčinou bílou Vectrou. Když je tramvaj na zastávce, tak se většinou stojí, než lidi přeskáčou z chodníku na ostrůvek a naopak. Tak si tak sedím a najednou ke mě přichází ze spolujezdcovi strany trochu snědší a trochu zmatenej chlap a začíná brát za kliku a snaží se otevřít dveře. V autě se zamykám, dveře se mu tedy otevřít nepodařilo. Na pár cm jsem stáhnul okýnko, abychom se slyšeli a on, jestli nejedu na Floru, řekl jsem mu že ne a on, že tak nic :) Dodnes mi to vrtá hlavou, jestli si mě spletl s taxi nebo na mě chtěl něco zkusit... :irre:
ja osobně se také v autě zamykám,ale ta ženská naštěstí za kliku nezabrala.
Jinak si myslím že na tebe nejspíš něco zkoušel ,přeci je nesmysl aby dva ruzní lidi řekli tu samou větou svezeš mě na floru?
Obrázek

to je nějaká nová zlodějská finta :-D

Nebo se na floře rozdávali banány zadarmo :-D

osobně sem měl pocit z tý ženský že ji nejde o to se svézt,ale nastříkat mi do očí pepřák a okrást mě. :cooler: (jelikož byla až moc klidná když sem jí řekl ne) kdyby byla fakt v zoufalý situaci myslim že by měla jinej ton hlasu....
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

JardaB
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JardaB » 17.05.2010 18:50

Jenom pepřák? To ještě jde. Na kamarádku vytáhl stopař bouchačku, ať si prý vystoupí. Tu fabii jsme již neviděli...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver
Obrázek

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 19:35

JardaB píše:Jenom pepřák? To ještě jde. Na kamarádku vytáhl stopař bouchačku, ať si prý vystoupí. Tu fabii jsme již neviděli...

ups to je mi moc líto :( :cry: Proto nikoho cizího nevozim.... upřímnou soustrast
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 17.05.2010 20:22

Mám podobnou,ale noční story.Bylo to v zimě,vracel jsem se z koncertu asi ve dvě noci.Jel jsem tou naší ulicí a po silnici partička snědejch.Různě tam poskakovali.Přes cestu máme hospodu,takže nic zvláštního.Objel jsem je protisměrem a otáčel jsem se k domu.Parkuje se v řadě.V tom vidím,že se otáčejí a jdou na mě asi počkat...Tak rychle parkuju,že to snad stihnu,ale bohužel.Nějak se rozutekli a jeden přišel ke mě.Ani jsem nestahoval okýnko a zamknul se.Prej ať jdu ven,že se chce na něco zeptat.Já ať se ptá...Prý mi to řekne venku.Já na to,že nikam nejdu...No,prdel jsem měl bez otvůrku.... :bebng: Ještě chvíli tam něco mudroval a pak teda šel.Jakmile byla přeběhová vzdálenost,rychle ven s klíčem od vchodových dveří v ruce.Fakt hnusnej pocit.Myslím,že se jim nechtělo pěšky a chtěli auto.To jsem ještě měl staré rezavé polo.Dneska jak je uvidim,tak je rovnou přejedu...
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Radekjo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Radekjo » 17.05.2010 20:27

No já jsem se stopařema trochu na vážkách. Jednou jsem v Krnově bral babuObrázek z dálky fajn postava bloncka ale až si sedla tak to byl hnus. Asi šla rovnou z hospody jinak to nebylo možné. Myslel jsem že ji po pár km vyhodím a to za jízdy. Kufr se mě zvedal tak že to snad nebylo ani normální. Ta musela ty piva prokládat i rumem nebo co.
Jela do BR a pršelo tak se mi jí zželelo.
Ale zážitek jak cipObrázek
FM MKV 2,0 TDCI 15

FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije) :nunu:
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 20:40

Radekjo píše:No já jsem se stopařema trochu na vážkách. Jednou jsem v Krnově bral babuObrázek z dálky fajn postava bloncka ale až si sedla tak to byl hnus. Asi šla rovnou z hospody jinak to nebylo možné. Myslel jsem že ji po pár km vyhodím a to za jízdy. Kufr se mě zvedal tak že to snad nebylo ani normální. Ta musela ty piva prokládat i rumem nebo co.
Jela do BR a pršelo tak se mi jí zželelo.
Ale zážitek jak cipObrázek

jo jo vetsinou stoparky vypadaj moc pekne a sexy,ale pak se z nich vyklube to nejhorsi :-D :cooler:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 17.05.2010 20:46

Kóťa píše:Mám podobnou,ale noční story.Bylo to v zimě,vracel jsem se z koncertu asi ve dvě noci.Jel jsem tou naší ulicí a po silnici partička snědejch.Různě tam poskakovali.Přes cestu máme hospodu,takže nic zvláštního.Objel jsem je protisměrem a otáčel jsem se k domu.Parkuje se v řadě.V tom vidím,že se otáčejí a jdou na mě asi počkat...Tak rychle parkuju,že to snad stihnu,ale bohužel.Nějak se rozutekli a jeden přišel ke mě.Ani jsem nestahoval okýnko a zamknul se.Prej ať jdu ven,že se chce na něco zeptat.Já ať se ptá...Prý mi to řekne venku.Já na to,že nikam nejdu...No,prdel jsem měl bez otvůrku.... :bebng: Ještě chvíli tam něco mudroval a pak teda šel.Jakmile byla přeběhová vzdálenost,rychle ven s klíčem od vchodových dveří v ruce.Fakt hnusnej pocit.Myslím,že se jim nechtělo pěšky a chtěli auto.To jsem ještě měl staré rezavé polo.Dneska jak je uvidim,tak je rovnou přejedu...
mám něco podobnýhho.
Jednou jsem byl v obi ve Štěrboholech ted se vracim na parkoviště ke svýmu autu,a najednou vidim naproti sobě cikána,jak mi z dálky něco říká tak sem rychle odemkl ,nasednul do auta zamkl se..a on stál vedle dveří a něco blekotal ,tak jsem stáhl trochu okýnko a říkám co?a on začal opět něco blekotat tak jsem vyndal z přihrádky pistol a dal ji na spolujezdovcu sedačku,a jak to viděl tak se jen uculil a šel beze slova pryč.... :irre:

Obrázek
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 18.05.2010 07:01

Mám pocit, že z nás děláš p*del 8) Necháváš si pistoli v autě v kastlíku když jdeš pryč jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 18.05.2010 12:27

:mrgreen: 8O
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Odpovědět