hi hi hi já mám taky příhodu
jeli jsme jednou služební fabkou s bráchancem na služebku, kousek za Prahou na nájezdu na dálnici stála mladá holčina tak 18, tak jsme na sebe mrkli a zastavili.
holčina si sedla dozadu, pěkně se uvelebila, upřesnili jsme si cíle cesty a vyrazili....
byla docela pěkná a hezky se s ní povídalo, asi po deseti minutách jí říkám "hele, taková pěkná baba, ještě v sukni a tílku, to se nebojíš takhle stopovat?? jako sednout si v dnešní době do auta s dvouma cizejma týpkama, nikdy nevíš jak to může dopadnout...." a ona na to, že kdyby jsme se jí jako nezdáli,nebo nějak nelíbili, že by do auta nevlezla, a že už takhle stopuje docela dlouho, že dycky narazila na fajn lidi a tak....
tímto se slečně ještě jednou omlouvám za asi fakt blbej for, ale mě v tu chvíli nenapadlo nic lepšího než hrubým hlasem prohlásit: "TAK TEĎ JSI SE FAKT SPLETLA"...a zároveň čudlikem na dveřích zacvaknout centrál..............
výraz v jejím obličeji asi nikdy nezapomenu, sice se mi asi po deseti minutách hysterie podařilo jí vysvětlit že to byl fakt jen for a nakonec jsme ji dovezli až domů...ale myslim že pak hodně dlouhou dobu nestopovala