Tipy prosím poslat zítra do 12:00. Odpoledne nebudu na netu, tak abych to sem stihl pověsit.
Tipy prosím poslat zítra do 12:00. Odpoledne nebudu na netu, tak abych to sem stihl pověsit. 

. Petrovi jsem psal SMS, ale na Hanziho nemám číslo (stejně jako včera na viperka)...tady se ukazuje výhoda být "Modrý anděl"
 . Petrovi jsem psal SMS, ale na Hanziho nemám číslo (stejně jako včera na viperka)...tady se ukazuje výhoda být "Modrý anděl"  . Jestli kluci pošlou tipy do záčátku zápasu, tak je samozřejmě dopíšu dodatečně.
 . Jestli kluci pošlou tipy do záčátku zápasu, tak je samozřejmě dopíšu dodatečně.  

zatial teda OK, je vidno ze rusi su o nieco lepsi, ale to nic neznamena, cim dlhsie budu prehravat, tym budu mat viac nervy a bude sa im tazsie hrat. takze drzme palce a dobre to dopadne
 zatial teda OK, je vidno ze rusi su o nieco lepsi, ale to nic neznamena, cim dlhsie budu prehravat, tym budu mat viac nervy a bude sa im tazsie hrat. takze drzme palce a dobre to dopadne   

To máš z toho, že jsi mi to poslal v opačným pořadí. Já říkal, že mi to máte posílat v tabulce, jinak to někde pos...u
  To máš z toho, že jsi mi to poslal v opačným pořadí. Já říkal, že mi to máte posílat v tabulce, jinak to někde pos...u  

Dobre ste s nimi vypiekli!!
  Dobre ste s nimi vypiekli!! 

, bylo to ale infarktový...
 , bylo to ale infarktový...  

A tých posledných 50 sekund..
 A tých posledných 50 sekund.. 

Já bych to tak viděl na poslední tři / pět / zápasůmisoo píše:poslednych 50s to bol uz bollywood

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 3 hosti