Fakt to vypadá dobře.
Hned při rozjezdu jsem pocítil rozdíl.Najel jsem na naši slavnou dálnici a čekal co bude.....Pohoda,co se týče komfortu,řekl bych žádný rozdíl,oproti tomu,co to bylo,takžr to mně potěšilo.No a musel jsem si taky střihnout nějakou tu klikatou okresku a tam mně to potěšilo dvojnásob.Sedí to jak přibitý,až se mi tomu nechtělo věřit,v zatáčkách se nenaklání a podvozek auto skvěle vede a to tam mám ještě zimáky 175/70,takže na letních to bude lepší....
Když to shrnu,tak má auto lepší dynamiku(při rozjezdu a řazení se nezvedá předek a při brždění zase neklesá,takže je intenzivnější)
V zatáčkách se nenaklání,sedí líp než série a ta myslím sedí hodně dobře.
No a vypadá líp.Ty 3 cm na světlé výšce je tak akorát a dokonce na těch děsných cestách v Olomouci kolem náměstí-kostky,díry a vlny jsem nepocítil žádný problém.
Jsem spokojený,ikdyž jsem najel jen asi 150 km,takže je možná předčasné hodnotit,ale rozdíl to je-k dobrému.
To:Frost Ten HR měl známý na autě a bylo to moc tvrdý,ale jízdní vlastnosti dobrý,to zase jo.Otec má na Calibře KONI a to je peklo-horší cesta a máš z toho dost.