Podobnou má i Damon&Fofinka na jejich krasavci, viz. fotogalerie členů/combi. Tento typ se mi líbí, protože je decentní, krásně na Fíkovi sedí a nemá ten blbý průduch jako má tato:

Tato se dá sehnat všude a za rozumné peníze, ale mně se prostě nelíbí. Nelíbí se mi na ní hlavně to, že jakoby narušuje obrys pátých dveří tím, že přesahuje i trochu do boků. Pak jsem našel ještě jednu, která je něco mezi těmato dvěmi, ale také to není ono a navíc stojí skoro 5500,-
 Damon mi psal, že takové stříšky jako jsou na fotkách nahoře prý vyráběl nějaký pán v Čechách a poslal mi na něj i kontakt, jenže číslo bohužel neexistuje. Nemáte někdo nějaké tipy kde něco podobného sehnat? Nebo nemáte někdo doma nějakou zbytečnou třeba z bouračky? Všem moc díky za pomoc
 Damon mi psal, že takové stříšky jako jsou na fotkách nahoře prý vyráběl nějaký pán v Čechách a poslal mi na něj i kontakt, jenže číslo bohužel neexistuje. Nemáte někdo nějaké tipy kde něco podobného sehnat? Nebo nemáte někdo doma nějakou zbytečnou třeba z bouračky? Všem moc díky za pomoc  

Věř, že dělaly
  Věř, že dělaly  Ta stříška to je přesně ona, takže na tu si asi rovnou můžu nechat zajít chuť, to bude asi palba
 Ta stříška to je přesně ona, takže na tu si asi rovnou můžu nechat zajít chuť, to bude asi palba