Manuál
- Vitalish
- Zkušený
Re: Ford rádia,rádia s navigací
Ahoj Forďáci,
mám nově Mondeo a trochu bojuju s radiem. Nedaří se mi najít uživatelský manuál a tudíž ani nemohu přijít na to, zdali to umí komunikovat s telefonem přes BT nebo ne. Čudlík Phone tam je, ale na zmáčknutí i podržení reaguje pouze funkcí Mute. Neměl by někod manuál nebo zkušenost?
Podle zde nalezené stránky http://codedradio.info/?i=bn&st=or se jedná o radio Sony C307 nebo CD132 , vlastní foto přikládám.
Díky za rady a porady ,-)
Vitalish
mám nově Mondeo a trochu bojuju s radiem. Nedaří se mi najít uživatelský manuál a tudíž ani nemohu přijít na to, zdali to umí komunikovat s telefonem přes BT nebo ne. Čudlík Phone tam je, ale na zmáčknutí i podržení reaguje pouze funkcí Mute. Neměl by někod manuál nebo zkušenost?
Podle zde nalezené stránky http://codedradio.info/?i=bn&st=or se jedná o radio Sony C307 nebo CD132 , vlastní foto přikládám.
Díky za rady a porady ,-)
Vitalish
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zkus prolézt tohle vlákno,nějaké návody na rádia tam jsou...Nebo pohledat ve focus sekci,tyhle sony se dávali i do focusů...
manuály
manuály
- Vitalish
- Zkušený
Díky Koťo,
tohle vlákno jsem pročetl celé, ale to je až na malé vyjímky o Densu. Jakýs takýs manuál k radiu už jsem taky našel, ale o moc moudřejší nejsem. Spíš by mi pomohla uživatelská rada někoho, kdo má tohle radio v autě
pěknou neděli všem
tohle vlákno jsem pročetl celé, ale to je až na malé vyjímky o Densu. Jakýs takýs manuál k radiu už jsem taky našel, ale o moc moudřejší nejsem. Spíš by mi pomohla uživatelská rada někoho, kdo má tohle radio v autě
pěknou neděli všem
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem našel vlákno o Tvém sony I.generace u focusáku.Tak se případně optej tam...
odkaz
Pro další info o rádiu použij funkci hledat
Jinak pokud máš nějaký návod,manuál,tak mi ho zkus poslat a já ho vyvěsim do daného vlákna.Čím víc tu toho bude,tím líp...
A založ si galerku,budeš tu třetí s automatem
odkaz
Pro další info o rádiu použij funkci hledat
Jinak pokud máš nějaký návod,manuál,tak mi ho zkus poslat a já ho vyvěsim do daného vlákna.Čím víc tu toho bude,tím líp...
A založ si galerku,budeš tu třetí s automatem
- Vitalish
- Zkušený
Kóťo, děkuji za link na vlákno o mém radiu, na MP3 tedy zapomínám Funkci "hledat" jsem zde na foru používal velmi intenzivně již od středy, kdy jsem Mondeo zakoupil. Pročetl jsem toho tu hodně a lecos se dozvěděl. Nabízím link na uživatelský manuál Mondeo, zde na foru nalezené linky jsou mrtvé: http://www.4shared.com/document/z8hoHJE ... anual.html
Něco málo do galerie snad brzy dodám, a tímto zdravím dva zbylé Mondeo automatisty Viva automat, toužil jsem po něm 15 let!
Něco málo do galerie snad brzy dodám, a tímto zdravím dva zbylé Mondeo automatisty Viva automat, toužil jsem po něm 15 let!
- veny
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
radio bluetooth nemá, takže nekomunikuje s telefonem... Když si ale koupíš klasický handsfree do auta třeba od nokie tak když přijmeš hovor radio ti automaticky přestane hrát a pustí ti to do repráků tvůj hovor... Ale tak to je asi klasika co dneska umí každý radio
- Vitalish
- Zkušený
veny:
BT HF sadu mám, tudíž bude instalována. Jen jsem si dělal naděje, že je to integrované v radiu Po pár dnech co auto mám, mohu konstatovat, že jeho první (a snad jediná) slabina je právě v tomto radiu... Stačí trocha sluníčka a na displayi radia nevidím zhola nic... K jeho dobru dodávám, že hraje moc pěkně
BT HF sadu mám, tudíž bude instalována. Jen jsem si dělal naděje, že je to integrované v radiu Po pár dnech co auto mám, mohu konstatovat, že jeho první (a snad jediná) slabina je právě v tomto radiu... Stačí trocha sluníčka a na displayi radia nevidím zhola nic... K jeho dobru dodávám, že hraje moc pěkně
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Manuál
Ahojda,mám dotaz,lze zapojit zesilovač na radio ford cd 6000 u mondea?Mužete mi to někdo popsat pokud to jde teda.Díkes
- Vitalish
- Zkušený
tak ještě jeden dotaz na radio Sony. Už 4x se mi stalo , že radio vydá velmi intenzivní jakoby výstražný zvuk o délce cca. jedné vteřiny. Něco naskočí i na displeji (možná jen zhasne), ale je to takovej fofr že nevím co. Ten zvuk je příšernej, pokaždý se strašlivě leknu. Stává se to během jízdy, jednou to udělalo hned po nastartování.. nemá někdo podobnou zkušenost? Hledám na foru už dva dny podobnou zmínku, leč bez úspěchu.... díky
- Yeshterr
- Test driver
Dělalo mi to handsfree od Nokie, bylo tam nějaké origo na 5110ku nebo nějakou podobnou vykopávku, tak jsem ho od Soňáka odpojil a od té doby klid . Přesně jak píšeš, to už nebylo pípnutí nale houknutí, taky jsem se párkrát lekl.
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- Vitalish
- Zkušený
Yesh:
já to vyřešil montáží nového HF. Nějakej pablb ustřihal a neodizoloval původní HF, takže stačilo trocha vlhkosti a dráty se šlusovaly a dělalo to ten příšernej zvuk.....
já to vyřešil montáží nového HF. Nějakej pablb ustřihal a neodizoloval původní HF, takže stačilo trocha vlhkosti a dráty se šlusovaly a dělalo to ten příšernej zvuk.....
- Yeshterr
- Test driver
Mě to dělalo po každém nastartování (při zaplém rádiu), asi to hlásilo, že není telefon v HF. Tak jsem to vyškub a mám klid taky
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- F-Jay
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zdavím mám dotaz koupil jsem si do svého mondea subwoofer a nevím jestli moje radio Sony C307 má vystup na subwoofer nevíte to někdo???
- horkon
- Nováček
zdarec všem, potřeboval bych kluci drobnou radu, mám mondeo 2004 s rádiem přesně jak je tady na foto a potřebuji zjistit ser.číslo dím že se to tu někde řešilo nedaří se mi najít správný vlákno, ale k věci jsou tam v každém rohu takové podlouhlé štěrbiny už vím že stačí v tom rozměru 4 plíšky
neví ale někdo jak dlouhý? a musí tam být nějakej třeba zobáček na konci nebo tak něco? později dodám foto auta a nějáký info ale auto bez rádia není auto, za případnou pomoc děkuji
neví ale někdo jak dlouhý? a musí tam být nějakej třeba zobáček na konci nebo tak něco? později dodám foto auta a nějáký info ale auto bez rádia není auto, za případnou pomoc děkuji
Ford mondeo kombi r.v2004 ghia 2,2 tdci 114kw
předtím Kia Carnival 2,9 crdi 2004
předtím Kia Carnival 2,9 crdi 2004