Jo, tak tohle mně vadí taky při tom couvání. Při zpátečce to mohli vypnout.vahala píše:U mého Trendu 10/2008 to signalizuje také jen pás u řidiče. Nechápu, ale proč to musí řvát i když couvám. To mně opravdu vytáčí, protože parkuji ve slepé ulici a pokaždé sem zacouvávám nějakých 100 m. Nějaký návod na deaktivaci zvuku by nebyl?
 ... vyjížděl jsem od nás z parkoviště a jak bylo všude kotel těch bílých sraček, tak jsem zapadnul, trochu jsem přidal plyn a už to pískalo (přitom jsem vlastně stál na místě) ... zabrzdím, vylezu z auta, odhrnuji sníh z pod kol, vlezu do auta, zkusim se rozjet - zase to začalo pískat - stále stojím na místě, ale díky prokluzu kol si to myslelo, že už jedu. Nakonec jsem pás zapnul a sedl si na něj, protože z auta jsem musel vylézt ještě asi 4x, než se podařilo vyjet tím sněhem. Takže opravdu vynikající funkce
 ... vyjížděl jsem od nás z parkoviště a jak bylo všude kotel těch bílých sraček, tak jsem zapadnul, trochu jsem přidal plyn a už to pískalo (přitom jsem vlastně stál na místě) ... zabrzdím, vylezu z auta, odhrnuji sníh z pod kol, vlezu do auta, zkusim se rozjet - zase to začalo pískat - stále stojím na místě, ale díky prokluzu kol si to myslelo, že už jedu. Nakonec jsem pás zapnul a sedl si na něj, protože z auta jsem musel vylézt ještě asi 4x, než se podařilo vyjet tím sněhem. Takže opravdu vynikající funkce 

Nezkousel jste to nekdo dodelat pro spolujezdce? Potrebuji jednoho clena sirsi rodiny naucit, aby se v nasem aute poutal ... a ten hnusnej zvuk by ho mozna donutil.MK2 píše:... ceníku pro rok 2009 a tam je ve výbavě interiéru pouze Varovný signál rozsvícených světel, otevřených dveří a bezpečnostního pásu řidiče

jedna-dve pokuty ho naučia, nebojZaQik píše:Potrebuji jednoho clena sirsi rodiny naucit, aby se v nasem aute poutal ... a ten hnusnej zvuk by ho mozna donutil.

Tak vahove cidlo u sedacky spolujezdce osazeno je vcetne zapojene kabelaze - ale nevim, jak se dostat ke zdirce na bezpecnostni pas, abych si ji "prohlidnul" zblizka. Zkousel jste nekdo?MK2 píše:No v sedadle asi musí být nějaké čidlo ... mechanizmu zap/vyp pásů musí být taky nějaké čidlo

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host