Po zahřátí se dusí
-
- Nováček
Po zahřátí se dusí
Všechny jako nováček zdravím. Mám Problém. Můj Fokus 1.4 16V po zahřátí netáhne, ba přímo se dusí. Když sundám nohu z plynu, tak volnoběh udrží i se na něj s lehonkým přišlápnutím plynu dá popojet, ale jak dám plym na podlahu, tak konec. Mohla by mě nějaká hodná duše poradit?? Nebo alespoň kde hledat? Moc všem předem dík. Jsem z toho na švestku 

- ZonixX
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po zahřátí se dusí
kolik km to ma najeto?? nejaky posledni servis (rozvody, svicky, ...)??
chtelo by to nechat si od nekoho udelat diagnostiku, pokud mas tu moznost tak mimo Ford, at neplatis stovky korun zbytecne...
chtelo by to nechat si od nekoho udelat diagnostiku, pokud mas tu moznost tak mimo Ford, at neplatis stovky korun zbytecne...
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
-
- Nováček
mě něco podobnýho dělali svíčky
-
- Nováček
Má najeto 158 000 tis. Svíčky po vyndání měli větší vzdálenost kontaktu, tak jsem je srovnal, ale už jsem to nezkoušel. Půjdu do garáže dnes, až se vyspím po noční. Určitě dám vědět. Zatím dík za rady.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to by uz tam musely byt treti pred vymenou. jedna sada na 60tkm.
- matys
- Pokročilý
Lamoch...........a ty svíčky jsi srovnal na kontaktech na jakou vzdálenost ? ( mají mít 1,3 mm ) a aby už nebyly motoricky po smrti .
Mrkni na vzduch. filtr ( dle potřeby vyměnit ) , vyčistit + prostříknout WDčkem volnoběžný ventil , palivový filtr ( není zanešený ?) .......to se dá zvládnout doma .
Snad ti něco pomůže .
Mrkni na vzduch. filtr ( dle potřeby vyměnit ) , vyčistit + prostříknout WDčkem volnoběžný ventil , palivový filtr ( není zanešený ?) .......to se dá zvládnout doma .
Snad ti něco pomůže .

FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST