Zdravím!
Vopred sa ospravedlňujem, ak riešim niečo, čo tu už bolo, ale priznám sa , nenašiel som tému, ktorá by riešila moje príznaky.
Pre letom som menil všetky filtre a olej (filter delphi). odvtedy som prešiel cca 5 000km. subjektívny pocit zníženého výkonu, ktorý som pocitoval pri ceste do hr. som pripisoval naloženému autu a vysokým teplotám (je možné aby mal taký vplyv teplota a vlhkosť vzduchu na výkon?). cesta naspať už bola lepšia. druhá dlhá cesta už bola s prázdnym autom v norm. teplotách a auto sem tam v okolí 2 000 ot. jemne trhlo a občas som mal pocit slabého výkonu. tiež som si všimol, že po tom trhnutí na "kick down" auto takmer nereaguje. Teraz na krátkych cestách výkon ok, ale trhnutie a nereagovanie na plyn sa občas vyskytuje.
ešte doplním, že neblikajú žiadne kontrolky a pred letom bol na diagnostike s nejakou chybovou hláškou o váhe vzduchu, ktorá bola vymazaná.
Vopred dakujem
občasná strata výkonu a jemné trhnutie pri pridaní
-
- Nováček
občasná strata výkonu a jemné trhnutie pri pridaní
Ford focus turnier, 2003, TDCi 74kw, 170 000km
- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: občasná strata výkonu a jemné trhnutie pri pridaní
Skusil by som mrknut na plynovy pedal.
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black

-
- Nováček
Re: občasná strata výkonu a jemné trhnutie pri pridaní
Tak u me cukani pri 2000 ot bylo zpusobeno nejakou dirkou v hadici ktera vede do turba. Dle mechanika to bylo v miste kde je pekne blby pristup, nakonec to nasel az na potreti!
Treba mas podobny problem...
Treba mas podobny problem...
Ford Mondeo MK IV, r.v. 2008 HB, Ghia, 2.0 Duratec FFV
prodáno: Ford Focus I. r.v. 10/2004, 1.8 TDCi / 74 kW
prodáno: Ford Focus I. r.v. 10/2004, 1.8 TDCi / 74 kW