Svítí brzd.světla
- 
				hlavi
- Nováček 
Svítí brzd.světla
Zdravim, potřebuju pomoct....když rozsvítím světla tak mi neusále svítí i brzdová světla, když světla vypnu a šlápnu na brzdový pedál tak se mi rozsvítí palubovka a parkovačky. Nevíte náhodou co to může být? Díky hlavi.

Ford Focus 1.8 16V
						- petulak
- Test driver 
Re: Svítí brzd.světla
Někde ukostření, asi někde v zadní partiji.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
						- 
				Dráža
- Nováček 
neměnil si náhodou žárovku v zadním světle ???

Ford Focus 1.8 TDDI 66KW "NAFTÍK" Hatchback 5 dv. 1999, najeto cca 150000 Plánované úpravy chip na 74KW, K&N filtr atd.  

- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
nekdo si dal blbou zarovku do zadniho svetla a tim se propojuje brzda s parkovackama

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
						Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pbjun
- Test driver 
Potvrzuju... Nekdo nepouzil dvouvlaknovku, ale jednovlaknovku... 

- petulak
- Test driver 
A ted mi teda řekni, jaká část /myslím plus kontaktu/ u jednovl. žárovky dotkne jednohoho z těch plus plíšku v objímce?? Tam jsou dva,a mezera mezi nima,je tak velká,že se jednovl. žárovka ani jednoho nedoktne!!   Mám to vyzkoušené, jak z nákladáků tak i z osobáků.
 Mám to vyzkoušené, jak z nákladáků tak i z osobáků. 
Nechám si poradit. Nehledě na to,že intenzita světel je menší, u obou světel.

Nechám si poradit. Nehledě na to,že intenzita světel je menší, u obou světel.
						- pbjun
- Test driver 
U fiesty co ma mlada se ty kontakty dotknou oba... V te chvili kdyz vypnes svetla a zmacknes brzdu tak se rozne vsecko... A kdyz zapnes svetla tak se rozne taky vsecko.... Vyzkouseno  Pripadne se mu mohlo povest dat tam dvouvlakno ale napric, to uz sem taky videl
 Pripadne se mu mohlo povest dat tam dvouvlakno ale napric, to uz sem taky videl 

- petulak
- Test driver 
Tak to napříč, je hodno blbce.   A jinak, ty dva kontakty jsou vždy a u všech vozidel dělané tak, aby jednovlákno nemohlo svítit,maximálně když to tam narveš silou, tak se dotknou objímky žárovky a následuje co? ZKRAT! U Fiesty si asi někdo kdysi hrál s kontakty a přiblížíl je k sobě.
 A jinak, ty dva kontakty jsou vždy a u všech vozidel dělané tak, aby jednovlákno nemohlo svítit,maximálně když to tam narveš silou, tak se dotknou objímky žárovky a následuje co? ZKRAT! U Fiesty si asi někdo kdysi hrál s kontakty a přiblížíl je k sobě.   Shválně si změř mezeru mezi kontakty a čočku plusu u jednovlákna. Ta je tak 2-3mm. Mezera mezi kontakty patice je 5-8mm. Zítra jdem teda měřit!! Ted se mi už do garáže nechce! jdu si dát
 Shválně si změř mezeru mezi kontakty a čočku plusu u jednovlákna. Ta je tak 2-3mm. Mezera mezi kontakty patice je 5-8mm. Zítra jdem teda měřit!! Ted se mi už do garáže nechce! jdu si dát   

A jinak, ty dva kontakty jsou vždy a u všech vozidel dělané tak, aby jednovlákno nemohlo svítit,maximálně když to tam narveš silou, tak se dotknou objímky žárovky a následuje co? ZKRAT! U Fiesty si asi někdo kdysi hrál s kontakty a přiblížíl je k sobě.
 A jinak, ty dva kontakty jsou vždy a u všech vozidel dělané tak, aby jednovlákno nemohlo svítit,maximálně když to tam narveš silou, tak se dotknou objímky žárovky a následuje co? ZKRAT! U Fiesty si asi někdo kdysi hrál s kontakty a přiblížíl je k sobě.   Shválně si změř mezeru mezi kontakty a čočku plusu u jednovlákna. Ta je tak 2-3mm. Mezera mezi kontakty patice je 5-8mm. Zítra jdem teda měřit!! Ted se mi už do garáže nechce! jdu si dát
 Shválně si změř mezeru mezi kontakty a čočku plusu u jednovlákna. Ta je tak 2-3mm. Mezera mezi kontakty patice je 5-8mm. Zítra jdem teda měřit!! Ted se mi už do garáže nechce! jdu si dát   

- 
				Dráža
- Nováček 
nic neměř věř mi měnil sem žárovku u peugeota 309 dvouvláknovou a byla výrobní chyba byly ty vlákna propojený a proto svítěj vyměn žárovku za jinou a bude to ok teda umě to tak bylo ale na 100% to budeš mít taky 

Ford Focus 1.8 TDDI 66KW "NAFTÍK" Hatchback 5 dv. 1999, najeto cca 150000 Plánované úpravy chip na 74KW, K&N filtr atd.