Ako rozobrat dvere na FF2

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět

Trufli by ste si rozobrat dvere ak by ste mali navod, material a naradie ?

Ano
14
100%
Nie
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 14

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Ako rozobrat dvere na FF2

Příspěvek od misoo » 11.02.2007 18:41

Cafte focusaci,
chcel by som si vytlmit dvere, tak ako ma zirafak, ale nemam na to dost penez aby som to dal spravit odbornikom. :cry:
Rozmyslal som, ze by som si to aj spravil sam, kamos by mi s tym pomohol, uz take nieco robil na inom aute a vraj je to v pohode. Nakupim material, naradie, rozoberem dvere, nalepim material a zlozim dvere. Je len jeden problem a to v tom, ze netusim ako sa tie dvere rozoberaju. Na foru som nasiel super navod, ale je to na FF1, to mi asi nepomoze... Skusal som aj guglit, ale neuspesne... :(
Nahodou nema niekto skusenost, alebo nenasiel navod na netu ?
Budem moc povdacny :wink:
PS: prosim nekamenujte ma hned ze si to chcem spravit sam, ja som inac celkom zrucny na taketo veci, verim si, ze to mozno zvladnem... :lol:

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 11.02.2007 21:18

Já je taky nerozebíral ale Foki už určitě jo. :wink:
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 12.02.2007 00:20

Damon píše:Já je taky nerozebíral ale Foki už určitě jo. :wink:
myslis ze sa ho mam spytat cez SZ ? mne to vobec neponahla, pockam ked si to tu precita :)

FII
Nováček
Nováček

Příspěvek od FII » 12.02.2007 14:59

Rozebrat dveře docela dost práce. Nevím kam až to chceš rozebrat, ale jestli komplet tak to chce 2 lidi. Musí se odpáčit kryt na madle, vyšroubovat šrouby. Sundat výplň, je na plastových úchytkách. Potom lepenkou přilepit sklo k rámu, odpojit elektro zásuvku od dveří i s gumou k tomu je potřeba povolit panty a někdo musí podržet dveře. Demontovat kliku- sundat krytku nad zámkem, povolit šroub a po částech vyndat kliku. Potom odlepit krytky a demontovat kryt a zámkový komplet. Jelikož jsou ve dveřích díry na odtok vody pochybuju že nějaká další izolace něčemu pomůže, nejvíc hluku jde okny.
Focus II kombi benzín 1.6 74kw, jeans

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 12.02.2007 15:04

8O docela mazec. Já bych měl strach, že bych něco ulomil, popř, že bych už to nesložil. Na takové rozkuchávání bývají dobří karosáři. Příkladně já znám jednoho, co je na takové věci profík. Dokonce si ani neznačí, kde co vzal :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 12.02.2007 23:25

FII píše:Rozebrat dveře docela dost práce. Nevím kam až to chceš rozebrat, ale jestli komplet tak to chce 2 lidi. Musí se odpáčit kryt na madle, vyšroubovat šrouby. Sundat výplň, je na plastových úchytkách. Potom lepenkou přilepit sklo k rámu, odpojit elektro zásuvku od dveří i s gumou k tomu je potřeba povolit panty a někdo musí podržet dveře. Demontovat kliku- sundat krytku nad zámkem, povolit šroub a po částech vyndat kliku. Potom odlepit krytky a demontovat kryt a zámkový komplet. Jelikož jsou ve dveřích díry na odtok vody pochybuju že nějaká další izolace něčemu pomůže, nejvíc hluku jde okny.
no to ti dakujem pekne... :roll: :lol: :wink:

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 13.02.2007 06:01

FII píše:Rozebrat dveře docela dost práce. Nevím kam až to chceš rozebrat, ale jestli komplet tak to chce 2 lidi. Musí se odpáčit kryt na madle, vyšroubovat šrouby. Sundat výplň, je na plastových úchytkách. Potom lepenkou přilepit sklo k rámu, odpojit elektro zásuvku od dveří i s gumou k tomu je potřeba povolit panty a někdo musí podržet dveře. Demontovat kliku- sundat krytku nad zámkem, povolit šroub a po částech vyndat kliku. Potom odlepit krytky a demontovat kryt a zámkový komplet. Jelikož jsou ve dveřích díry na odtok vody pochybuju že nějaká další izolace něčemu pomůže, nejvíc hluku jde okny.
DOBRY NAVOD,LEN NEROZUMIEM,PRECO BY SA MAL DEMONTOVAT ZAMOK A VONKAJSIA KLUCKA DVERI :idea:
Misoo nejde tlmit vonkajsi hluk,ale vylepsit zvuk audioinstalacie..... :idea:

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 13.02.2007 13:27

misoo píše: chcem spravit sam, ja som inac celkom zrucny na taketo veci, verim si, ze to mozno zvladnem... :lol:
misoo píše: no to ti dakujem pekne... :roll: :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol:
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“