cesta Praha - Balt
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
cesta Praha - Balt
Má někdo zkušenost s takovouto trasou ? jak nejlíp dojet? Drážďany - Berlín - Szczecin? Napadl mě takový dvoudenní víkendový výlet:)
- Mattel_LBC
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: cesta Praha - Balt
Já mám za sebou v červenci trasu Praha-Liberec-Rujána-Usedom. Sice ne přesně to co hledáš, ale kdybych Ti mohl s něčím poradit, tak klidně 

Ford Mondeo kombi / 2.0 TDCI / 2004 / tmavě modrá / Trend + xenony, výhřev sedadel, parkovací senzory...
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
ouk, ještě to zvážím
čekal jsem, jestli mě někdo odradí tady, ale zatím nikdo a nic, takže v říjnu vyrazím a poreferuju

čekal jsem, jestli mě někdo odradí tady, ale zatím nikdo a nic, takže v říjnu vyrazím a poreferuju

- Mattel_LBC
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
mě od toho mého výletu odrazovala spousta lidí a jsem rád, že jsem se nenechal
byli jsme 3 dny na rujáně a dva dny na usedomu a skvělý... sice dražší ubytování, ale když jsem si to chytře naplánoval na plnou sezónu
a jinak krásná příroda, architektura, i koupat se dalo... klidně bych tam zajel znova 

Ford Mondeo kombi / 2.0 TDCI / 2004 / tmavě modrá / Trend + xenony, výhřev sedadel, parkovací senzory...
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
já si sbalím spacák a foťák. vyrazím asi směrem k té slavné sahaře, ale ta je docela daleko, cca 700-800km:( Do szczecina to je +-500. v pátek ráno jen tak do neděle, takový fotovýlet