Navigace do auta

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
davka
Nováček
Nováček

Navigace do auta

Příspěvek od davka » 11.10.2010 12:58

Chtěl bych tatikovi k 50tinám koupit navigaci a tak se pomalu začínám rozkoukávat jaké jsou možnosti.
Zatím jsem toho moc nezkoukl, ale ze zkušeností přátel jsem zatím přikloněný k TomTom XXL IQ Routes Traffic Europe. Můžete potvrdit doporučení, případně navrhnout jiný model????
Cenová relace je okolo 5.000,-
Ford Focus combi 1.8 16V r.v 99 Ghia, 15" - 195/50

Obrázek
Obrázek

jonza
Nováček
Nováček

Re: Navigace do auta

Příspěvek od jonza » 11.10.2010 13:06

mame starsi model. Na netu je forum, jak do ni nahrat dalsi fce jako kalkulacku atd. Mapy se daji take lehce stahnout. Ma super displej a je jednoducha na pouziti. Zatim ta nej co jsem videl nebo zkousel.
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)

galerie

NEEO
Test driver
Test driver

Příspěvek od NEEO » 12.10.2010 19:25

zkus pohledat vlákno přímo na navigace-tam radu najdeš-mám Mio s IGO8,3 a max.spokojenost
Ford focus 1,6i 16v ZETEC SE, Combi Trend, r.v.2002
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BrAtKo
Junior
Junior

Příspěvek od BrAtKo » 12.10.2010 19:52

Rozhodne sa vyhni Mio apd. to je pre skusenych pocitacovych maniakov, ktori vedia co a ako. TomTom to mozem len vrelo doporucit rozhodne do toho chod. Mam s nim dobre skusenosti. A to som vyskusal rozne navigacie a upravoval som si najma tie s windows. iGo je mozno aj fajn, ale pre bezneho cloveka TomTom bohate staci a ma 1/4 rocne uktualizacie map a k tomu aj MapShare, zdielanie oprav chyb na mapach uzivatelmi. TomTom ta nenecha v stychu s mapami ani po rokoch na stary model. A ak sa pytas, ci je mozne sa k aktualizaciam dostat aj nelegalne, ano mozne to je.

spachal
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spachal » 12.10.2010 22:50

Pokud mas alespon trochu odvazneho ducha, daji se nakoupit navigace i ze zahranici, treba z DealExtreme, oni to lide z tohoto zdroje prodavaji bez vetsi prirazky i treba na Aukru. Obvykla cena za +- 5" navigaci s iGo8 a US mapami (o legalite toho sw si ale nedelam iluze) se da sehnat okolo 80-110 USD. Je to v podstate PDA s WinCE a co si do navigace nahrajes, to tam mas, da se rozchodit skoro vsechno ..

Ja jednu takovou mam, jsem spokojeny. Slape jak ma, citlivost na signal dobra, da se pouzit i jako nouzovy prehravac nebo fotoramecek a jedina obecna slabina techto levnych navogaci je katastrofalni vydrz na baterie, okolo hodiny, spise mene. Coz ale v aute nevadi. V baleni obvykle i drzak do auta a nabijecka.
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“