Chtěl bych tatikovi k 50tinám koupit navigaci a tak se pomalu začínám rozkoukávat jaké jsou možnosti.
Zatím jsem toho moc nezkoukl, ale ze zkušeností přátel jsem zatím přikloněný k TomTom XXL IQ Routes Traffic Europe. Můžete potvrdit doporučení, případně navrhnout jiný model????
Cenová relace je okolo 5.000,-
Navigace do auta
- davka
- Nováček
- jonza
- Nováček
Re: Navigace do auta
mame starsi model. Na netu je forum, jak do ni nahrat dalsi fce jako kalkulacku atd. Mapy se daji take lehce stahnout. Ma super displej a je jednoducha na pouziti. Zatim ta nej co jsem videl nebo zkousel.
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
galerie
galerie
- NEEO
- Test driver
zkus pohledat vlákno přímo na navigace-tam radu najdeš-mám Mio s IGO8,3 a max.spokojenost
- BrAtKo
- Junior
Rozhodne sa vyhni Mio apd. to je pre skusenych pocitacovych maniakov, ktori vedia co a ako. TomTom to mozem len vrelo doporucit rozhodne do toho chod. Mam s nim dobre skusenosti. A to som vyskusal rozne navigacie a upravoval som si najma tie s windows. iGo je mozno aj fajn, ale pre bezneho cloveka TomTom bohate staci a ma 1/4 rocne uktualizacie map a k tomu aj MapShare, zdielanie oprav chyb na mapach uzivatelmi. TomTom ta nenecha v stychu s mapami ani po rokoch na stary model. A ak sa pytas, ci je mozne sa k aktualizaciam dostat aj nelegalne, ano mozne to je.
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas alespon trochu odvazneho ducha, daji se nakoupit navigace i ze zahranici, treba z DealExtreme, oni to lide z tohoto zdroje prodavaji bez vetsi prirazky i treba na Aukru. Obvykla cena za +- 5" navigaci s iGo8 a US mapami (o legalite toho sw si ale nedelam iluze) se da sehnat okolo 80-110 USD. Je to v podstate PDA s WinCE a co si do navigace nahrajes, to tam mas, da se rozchodit skoro vsechno ..
Ja jednu takovou mam, jsem spokojeny. Slape jak ma, citlivost na signal dobra, da se pouzit i jako nouzovy prehravac nebo fotoramecek a jedina obecna slabina techto levnych navogaci je katastrofalni vydrz na baterie, okolo hodiny, spise mene. Coz ale v aute nevadi. V baleni obvykle i drzak do auta a nabijecka.
Ja jednu takovou mam, jsem spokojeny. Slape jak ma, citlivost na signal dobra, da se pouzit i jako nouzovy prehravac nebo fotoramecek a jedina obecna slabina techto levnych navogaci je katastrofalni vydrz na baterie, okolo hodiny, spise mene. Coz ale v aute nevadi. V baleni obvykle i drzak do auta a nabijecka.
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i