Škrábance na zadním skle
-
- Nováček
Škrábance na zadním skle
Ahoj.. zřejmě nějaký dobrák mi udělal na zadním skle cca 20 cm dlouhý škrábanec. Normálně ho z místa řidiče nevidím, ale se sluníčkem v zádech občas docela svítí. A vůbec mě celkově irituje
. Existuje cesta, jak se ho alespoň částečně zbavit? Nějaká leštící pasta, nebo něco podobného? Měl jsem v pácu CarPlan T-Cut Glass, ale ten je pouze na sklo, takže mám se zadním oknem smůlu. Díky za každou radu..

Ford Focus II 1.6 16V Style Panther Black
-
- Test driver
Re: Škrábance na zadním skle
Neexistuje zial nic

-
- Zkušený
jak je to hluboko
mě se stalo že mi poškrábali zadní boční do kufru (asi zkoušeli jestli je folie z venku) a podařilo se mi to volným brusivem rozleštit

mě se stalo že mi poškrábali zadní boční do kufru (asi zkoušeli jestli je folie z venku) a podařilo se mi to volným brusivem rozleštit

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
-
- Nováček
No je to tak středně hluboké, ani vlasový škrábaneček, ale ani moc hluboká rýha. Je mi jasné, že se toho asi nezbavím úplně, jde mi spíš o to trochu to "zatáhnout", aby to nesvítilo proti sluníčku. Jakou hrubost má to brusivo? Leštící pasty, které se používají na kov, bych neměl problém sehnat, ale nemám "koule" testovat to na autě. Co říkáte na přípravky typu T-Cut přímo na to určené, dá se to mimo předního skla použít i na zadní? Nebo je vzadu plast?
Ford Focus II 1.6 16V Style Panther Black
-
- Zkušený
nevim co je středně hluboké chtělo by to foto a nějaké porovnání nebo změřit
nevim kolik stojí T-Cut ale něco zkusit musíš podle možnosti a závažnosti , já měl volné brusivo na sklo za dáču a povedlo se

nevim kolik stojí T-Cut ale něco zkusit musíš podle možnosti a závažnosti , já měl volné brusivo na sklo za dáču a povedlo se

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
-
Ahoj zkušení FFII. Mám stejný problém na předním skle a docela mě to při určitém úhlu nasvícení znervózňuje. Od stěrače to být nemůže (viz tvar škrábance) a od mytí snad také ne. Myji opatrně ručně a se stejným problémem jsem se za 10 let na Cit. ZX nesetkal. Může mi někdo poradit co s tím? 

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ted jsme to resili na detailingu, podivej se, zda by neco z uvedeneho slo ve Tvem pripade pouzit .. http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=8&t=493
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i