edit by Quickie:

no já ho mám zhruba ve stejných místech jako nad předními v ose mezi předním a nad kufremmickey píše:Mam FF combi s osvetlenim nad prednymi sedadlami a v kufri. Kam sa vo Focuse I montovalo original osvetlenie nad zadnymi sedadlami? Je mozne nieco take domontovat?
Čus, to s¨větlo s těma bodovkama mám. Sehnal jsem ho na vráči za 400stovky a ještě řadičku z FoFo 2 za 600 a vypadá to skvěle. Sice tam mám osmičku závit a na páce je 10ka, ale i tohle se podařilo vyřešit a drží jako originál. Už mám nějaké fotky, tak je sem zkusím pak dát, at víte, jak to vypadá.Fireice píše:Taky jsem o něm přemýšlel.Jen by bylo dobrý sem hodit někou tu fotečkuKluci hoďte sem něco... Jo a prý jsou i osvětlení na fofo co maj bodová světla na čtení.Ještě jsem to neviděl.Fotka a popis by mi pomohl v inspiraci. Zatim dík a čau
Tak vkládám slíbené fotečky.PAJA píše:Čus, to s¨větlo s těma bodovkama mám. Sehnal jsem ho na vráči za 400stovky a ještě řadičku z FoFo 2 za 600 a vypadá to skvěle. Sice tam mám osmičku závit a na páce je 10ka, ale i tohle se podařilo vyřešit a drží jako originál. Už mám nějaké fotky, tak je sem zkusím pak dát, at víte, jak to vypadá.Fireice píše:Taky jsem o něm přemýšlel.Jen by bylo dobrý sem hodit někou tu fotečkuKluci hoďte sem něco... Jo a prý jsou i osvětlení na fofo co maj bodová světla na čtení.Ještě jsem to neviděl.Fotka a popis by mi pomohl v inspiraci. Zatim dík a čau
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti