prvni pokus - nic moc:
dalsi pokusy:
Pak mam este doma zeleno-bilo-cernou Krnovskou 749ku.
Doufam ze sem nebyl sam takovej blazen. A kdo zná RED DWARF a ví, co rika Kriták o IQ lidí co si hrajou s vláčky, bude mlčet

Hm, dobra pripominka, to me nenapadlo. Je to velikost H-nula. 1:87. Takze rozchod kolejnic je 16,5mm, na delku budou vsechny mit cca 22cm.jenda píše:Pěkný, co nějaký měřítko jen pro představu jak je to velký. Třeba vedle toho krabičku od sirek. Aspoň pro přehled, jaká je s tím piplačka
Jasny. K6 S310 DR esli si to este dobre pamatuju. Kdyz sem jednou kdysi davno jel (tehdy sic uz po elektrifikovane trati) z Brna do Olmiku, tak moje usi nestihaly... Byl sem v prvnim vagone, a kdyz jsme jeli pod silnicnima mostama tak sem opravdu neveril. Mracoun ma take spolehlivou funkci budiku. Staci ho zabrzdit a na par vterin to orostovat co to da. OK este lepsi je asi cmelak, ale rev je to pekny tak jako tak. Pri jizde aspon nejsou tak hodne slyset trakcaky. To me na brejlakach (K12 V 230 DR) vadilo. Je to diesel, ale ma to zvuk jak tramvaj (MHD), este tomu dat zvonek a je vystaranoObake píše:Jsi fanda do "Bardotek" ?mám od ní někde ještě studijní materiály
to byl moc povedený motor, teda půlka
jiný stroj s takovým vrtáním u dráhy nejezdil
ani Sergeje
![]()
![]()
Když mluvíš o tom čmelaku byval kdysi v ČKD takovej fíra, který nebyl moc oblíbenStehnak píše:Jasny. K6 S310 DR esli si to este dobre pamatuju. Kdyz sem jednou kdysi davno jel (tehdy sic uz po elektrifikovane trati) z Brna do Olmiku, tak moje usi nestihaly... Byl sem v prvnim vagone, a kdyz jsme jeli pod silnicnima mostama tak sem opravdu neveril. Mracoun ma take spolehlivou funkci budiku. Staci ho zabrzdit a na par vterin to orostovat co to da. OK este lepsi je asi cmelak, ale rev je to pekny tak jako tak. Pri jizde aspon nejsou tak hodne slyset trakcaky. To me na brejlakach (K12 V 230 DR) vadilo. Je to diesel, ale ma to zvuk jak tramvaj (MHD), este tomu dat zvonek a je vystaranoObake píše:Jsi fanda do "Bardotek" ?mám od ní někde ještě studijní materiály
to byl moc povedený motor, teda půlka
jiný stroj s takovým vrtáním u dráhy nejezdil
ani Sergeje
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host