Marťas píše:Muj nazor je ten, ze kdyz uz dat 50 a vice tisic €€€ za velke auto, tak by byla skoda s nim moct jezdit jen po meste/dalnici - tam 100x lepe funguje treba BMW 545. Ale pokud trvas na 7-mimistne verzi, vybirat se da pouze mezi SUV a Off-roady. A kdyz poradny luxus - co treba Cadillac Escalade?? GMC Yukon?? Chevy Suburban?? Proste US trh...
US som uz začal pozerať, rešpektujem ich skúsenosti a tradíciu s výrobou takýchto áut.
totiž tieto autá v amerike vládli a predávali sa desaťročia.
žialbohu, stále mám určitý dešpekt k ich autám, hlavne, keď pozerám interiéry.
určite jeep grand cherokee srt8 je úžasné auto ale neprehltnem ten kockatý interiér

(2011 ale už vyzerá celkom OK)
ďaľšia vec sú technické problémy, napr. servisná sieť
kamarát má chrysler 300C, servisuje to mercedes a není to ževraj vôbec dobré, drahé a technici auto nepoznajú
čo sa týka sedanov, či kombíkov vo vyššej alebo luxusnej triede, nezaujímajú ma (sú to len o niečo lepšie alebo oveľa lepšie mondeá), lebo nemajú 7-miest (alebo len ako fake, napr. MB E).
použiteľných 7-miest, dnes jedine v MPV alebo v SUV
MPV ma absolútne nepriťahujú, jedine MB R500 4Matic (len nové 2011), možno mazda CX-9, ostatné sa mi buď nepáčia alebo sú podmotorované
zostávajú SUVčka, aj keď zvonku veľké a vznútra malé ako správne podotkol anndy
ďaľšia požiadavka ktorú som neuviedol sú obrovské gumy (vysoký profil) popr. pneumatický podvozok. toto v SUV nájdem, ako nikde inde