"Clona" na přední okno na zimu
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Clona" na přední okno na zimu
Tak tak...Ale zase tý vody v ní 

- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jo no a hodne lidi si stezuje na sul,ktera jim rozezira podlahu
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
UP: mrzne ;] a mne se skrabat nechce .. Mate nekdo vyzkousenou plachtu jen na strechu a okna, ktera se uchycuje jen hacky na blatniky? Nechci plachtovat na parkovisti cele auto, tohle by mohlo stacit ..
Nejlepe pokud mate primo tip na konkretni vyrobek nebo prodejce, pro nazornost nasel jsem treba tohle: http://www.plachty-shop.cz/plachty-na-a ... -xl-1.html
Dik za info! :]
Nejlepe pokud mate primo tip na konkretni vyrobek nebo prodejce, pro nazornost nasel jsem treba tohle: http://www.plachty-shop.cz/plachty-na-a ... -xl-1.html
Dik za info! :]
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mám garáž,takže neřeším,ale viděl jsem tuto plachtu teď v kauflandu.Měly různé rozměry.Za kolik ale nevím.Jen je blbý,že jak jí pak sundáš a dáš do auta,tak pod ní bude slušná loužička...Vlhkost v autě atd.Aby se Ti pak nerosili i okna zevnitř....
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Dik za tip, pujdu se tam tedy podivat, preci jen postovne dve stovky, nelibi se mi tenhle pristup 'dorovnavani ceny pres postovne' :/ ..
Louzicky by plachta delat nemela, pokud bude jako bezne plachty, staci proklepnout a namraza odpadne. Stejne uz je hafo vody v aute na gumovych podlozkach pod nohama, i kdyz je pravidelne vylevam.
Pokud sezenu, dam vedet, jake jsou zkusenosti.
Louzicky by plachta delat nemela, pokud bude jako bezne plachty, staci proklepnout a namraza odpadne. Stejne uz je hafo vody v aute na gumovych podlozkach pod nohama, i kdyz je pravidelne vylevam.
Pokud sezenu, dam vedet, jake jsou zkusenosti.
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i