Nakladl jsem pastičky s poličanem a čekám zda něco ulovím
co vas v posledni dobe vytocilo
- Rumcajs1
- Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Jak už někteří vědí z facebooku, dnes jsem zjistil, že se v mým autě zabydlela myš, která s etam pravděpodobně dostala když jsem měnil repráky a asi hodinu měl venku otevřený dveře.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- spoofan
- Zkušený

- petulak
- Test driver

Poličan zmizne a pastička bude celá.
Dej tam burskej oříšek. Mě tenkrát v práci sežrala 20 dk vysočiny, až na ten burák jsem ji dostal.
Dej tam burskej oříšek. Mě tenkrát v práci sežrala 20 dk vysočiny, až na ten burák jsem ji dostal.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- miki21
- Test driver

osvědčená je kůže z domácí uzené slaniny.Můj rekord je na jeden kousek a jednu past 8 myší za dva dny. 
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- malond
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Dnes ráno jsem odkopal svoje auto, v klidu si vyjedu a na konci ulice v cestě stal zapadlej Focus a v tom bezradná ženská. Co mě ale naštvalo bylo to, že v zatačce stal chlap, kterej na ni řval, ať s tim krámem odjede, ale že by jí pomohl ven ho nenapadlo. O to víc mě nasr..o, když jsem zjistil, že ten chlap má Mondeo a nechce pomoct bratříškovi Focusovi
Nakonec ten vocas nějak odjel. Takže jsem vyndal z kufru lopatu a šel jsem ji odházet. 10 minut v háji, rozcvička jako prase, ale zase dobrej skutek. Potom jsem se soukal půl hodiny asi 2 km kvůli tomu, že autobusy jezdí na letních gumách, takže polovina se jich v kopci zlomila. O tom, že jezdí na letních osobáky ani nemluvim. Ještě, že nemusim do centra. Včera kolegovi trvala cesta ze Stodůlek na Čerňák 4 hodiny, kvůli takovejm individuím, který nepotřebujou zimáky. Vzít řidičáky, občanky a rodný listy.
- Aspide_Boy
- Junior

Rumcajs: přeju šťastnej lov
petulak: "až na ten burák jsem ji dostal"

petulak: "až na ten burák jsem ji dostal"
Ford Focus 1.6 74kW, r.v. 2000

- Rumcajs1
- Test driver

Poličan byl netknutej, tak jsem ho dle doporučení nahradil ořechem. Držte palce 
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
- junior
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
týýýjo a já se divil že letos v baráku nemáme žádný myši... a von mi je vodvezl Rumcísek

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna včera jsem cestou z práce zůstal čtvrt hodinky stát na křižovatce Antala Staška a Na Strži a díval se, jak se ti zoufalci na letňácích, co přijíždějí zdola od jižní spojky a museli zastavit na červenou, pokoušejí rozjet. No a ti za nimi, zřejmě fandové Startreku, se jim pokoušejí zatlačit. Jen ještě nezaznamenali, že fotonový pohon zatím nemáme zmáknutej, takže to blikání dálkovými jim moc nepomůže. Ale alespoň si trochu uleví.malond píše:...O tom, že jezdí na letních osobáky ani nemluvim. Ještě, že nemusim do centra...
O těch bezmozcích, co ještě vjedou do křižovatky, přestože jim padla červená, je snad i zbytečné psát. Za normálního počasí jim to ještě projde, ale když se na tom uježděném sněhu "vřítěj" do křižovatky nanejvýše třicítkou, a pak si ještě přibrzděj, aby je to při tom odbočování doleva nevyneslo,...
No a ty, co dobrzděj až v půlce přechodu, už raději ponechám bez komentáře. Na druhou stranu jim tam někteří chodci skáčou, jako by si snad mysleli, že to mohou zašlápnout na místě.
Dnešní počasí mi přijde i v Praze úžasné a snesl bych ho až do dubna. Tak dvakrát týdně by mohlo trochu sněhu připadat, aby to bylo pořád takové čerstvé (a sníh byl i na stromech), a lidé by se možná za tu dobu naučili jezdit podle počasí. Ale co, třeba by mne to už na Nový rok pustilo a začal bych se těšit na jaro...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

-
Eidž
- Test driver

K lovení myši - obecně k jakémukoliv lovení - pozor na lidský pach. Pokud rukou instalujte past, návnadu, tak ač to necítíte, tak je tam váš pach. Rukavice a pak manipulace. Myši nejsou na pach zas tak citlivé, ale můžete zvýšit svoji šanci na úspěch. U hryzců je to nutnost.
K letním pneu u kaminonů - zimní směs na pneumatiky se používá pouze v severských zemích, kde je chladno celoročně, použít tuto směs u nás, tak kamion jen mění pneu. U nákladních vozů se u nás rozlišuje pouze záběrový vzorek. Je rozdíl, jestli máte 1,5 t (osobní auto) nebo víc. Prázdná tatra má mít 10 t, tahač s naloženým návěsem odhaduji tak na 15-20t. Skoda, že tahač náklad táhne, nebot kdyby jej tlačil, bylo by to lepší pro vyjetí kopce. Je to o rozložení hmotnosti.
Mě ted vytočilo to, že aby silničáři měli objem peněz na příští rok, tak ted solí o 106, aby vypráskali sůl ze skladů. A jestli je -10 a chumelí, tak je to udržba silnice naprd. Hlavně že má radlici nahoře, aby si ji neošoupal. A tím ted nemyslím spešl(=dražší) sůl na dálnice, ale tu, co se používá všude jinde a její účinnost končí tak někdě u -5C. Pak člověk jede 10 cm rozsolenou sračkou a to je fakt paráda.
K letním pneu u kaminonů - zimní směs na pneumatiky se používá pouze v severských zemích, kde je chladno celoročně, použít tuto směs u nás, tak kamion jen mění pneu. U nákladních vozů se u nás rozlišuje pouze záběrový vzorek. Je rozdíl, jestli máte 1,5 t (osobní auto) nebo víc. Prázdná tatra má mít 10 t, tahač s naloženým návěsem odhaduji tak na 15-20t. Skoda, že tahač náklad táhne, nebot kdyby jej tlačil, bylo by to lepší pro vyjetí kopce. Je to o rozložení hmotnosti.
Mě ted vytočilo to, že aby silničáři měli objem peněz na příští rok, tak ted solí o 106, aby vypráskali sůl ze skladů. A jestli je -10 a chumelí, tak je to udržba silnice naprd. Hlavně že má radlici nahoře, aby si ji neošoupal. A tím ted nemyslím spešl(=dražší) sůl na dálnice, ale tu, co se používá všude jinde a její účinnost končí tak někdě u -5C. Pak člověk jede 10 cm rozsolenou sračkou a to je fakt paráda.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- Gromik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě vytočil pohled na ukazatel stavu paliva. Teprve jsem tankoval plnou a už je 1/4 nádrže pryč
... přepnutí na palubní počítač a zobrazení průměrné spotřeby (nuluji vždy s tankovaním) odhalil příčinu => 9,4L
Ono ty krátké trasy do práce, v mrazu, topení na plno, k tomu hrabání se do kopce ... to tak asi udělá. Ale zase, že bych kvůli tomu přesedlal na MHD, tak to ne
Ono ty krátké trasy do práce, v mrazu, topení na plno, k tomu hrabání se do kopce ... to tak asi udělá. Ale zase, že bych kvůli tomu přesedlal na MHD, tak to ne
- Ada
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak tato spotřeba mě vůbec nepřipadá hustá.
V zimě se na to ani nedívám.počítač nemám a tím pádem mě nic neomezuje a nehoní.Prostě konstatuji..:"kurva zase musim tankovat!!" 

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- spoofan
- Zkušený

Me opet prekvapili chodci
Dnes se mi jiz 2x stalo, ze jsem jel 40-50km/h a 3 metry predemnou vybehl na prechod chodec, bez toho, aby se podival, proste sel. Samozrejme jsem to ubrzil az v polovine prechodu...
Jinak spotreba mi taky jde takhle v zime k 10l
Jinak spotreba mi taky jde takhle v zime k 10l
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
-
Wolf2
Chodec nevadí ,při pomalé jizdě chodec přeleští kapotu "sebevrazi " ,horší jsou cyklisti

- spoofan
- Zkušený

Nechapu, ze nemaji pud sebezachovy, nebo si mysli, ze kazde auto zastavi na centimetru? Tjn...cyklisti ti jeste poskrabou auto 
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V