A pak taky tohle barevny znaceni souteznich prispevku dodrzovat. Navrhuju teda modrou #0000FF, je ve vzorniku barev hned vpravo nahore, dobre ladi s defaultnim vzhledem fora je citelna a i vyrazna pri scitani bodu ... Ale patrne se zde oddelila nejaka 4% mensina co si prosazuje jinou barvu podle Ilony Csakove, prisuzuju to unave behem dlouhe noci:
 A pak taky tohle barevny znaceni souteznich prispevku dodrzovat. Navrhuju teda modrou #0000FF, je ve vzorniku barev hned vpravo nahore, dobre ladi s defaultnim vzhledem fora je citelna a i vyrazna pri scitani bodu ... Ale patrne se zde oddelila nejaka 4% mensina co si prosazuje jinou barvu podle Ilony Csakove, prisuzuju to unave behem dlouhe noci:stand píše:tydydudu tydydudu dyd dyd
stand píše:červenou už nechci víc
a černá se mi protiví [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IkrxdPaSfAA[/youtube] s tou bílou sem to přehnala
a ta zelená je šílená
jen růžová to může být tydydudu tydydudu dyd dyd

v tomhle bych nechal možná benevolenci, ať to není taková nuda:)
  v tomhle bych nechal možná benevolenci, ať to není taková nuda:)
 ) tu pak jak silenci pisete hnedomodrozelenoruzovovoranzovofialove celej den a kdo se v tom ma vyznat
 ) tu pak jak silenci pisete hnedomodrozelenoruzovovoranzovofialove celej den a kdo se v tom ma vyznat  Ale mas recht barvicky jakykoliv, ale hlavne ne cernou ...
 Ale mas recht barvicky jakykoliv, ale hlavne ne cernou ...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host