Všechny nejdříve zdravím a přeji již brzké jarní počasí. Již delší dobu hledám na různých internetových stránkách ke koupi ojetý vůz FORD FOCUS 1,6 od r.v.2002 a najeto maximálně do 100tisíc km. Stále nemám štěstí nějakého vhodného ulovit. Když se objeví vůz pro který se nadchnu a jedu za majitelem či do bazaru, vždy se objeví nějaká nečekaná chyba či závada.
Nemohl by mi někdo poradit, kam se obrátit či jaké stránky sledovat, abych se už konečně "nového" vozu dočkal? Mockrát díky za pomoc.
mb
nákup focuse
- MartyBartos
- Junior
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kontaktuj tady na fóru Fokiho, určitě se domluvíte a budeš to mít se zárukou, že se ti hned tak něco nepo..... 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- herizn
- Pokročilý
Re: nákup focuse
Souhlasím se Skubim,pokud se ti nedaří najít co Ti vyhovuje,zkus Fokiho,ale měl bys mít trochu ujasněno např.:cena,výbava a podobně...........já mám auto od něj a zatím nou problemos(i když jen malinkej detailík,ale to už s ním řeším a mám trpělivost,protože jsou mi známy jeho osobní problémy)MartyBartos píše:Všechny nejdříve zdravím a přeji již brzké jarní počasí. Již delší dobu hledám na různých internetových stránkách ke koupi ojetý vůz FORD FOCUS 1,6 od r.v.2002 a najeto maximálně do 100tisíc km. Stále nemám štěstí nějakého vhodného ulovit. Když se objeví vůz pro který se nadchnu a jedu za majitelem či do bazaru, vždy se objeví nějaká nečekaná chyba či závada.
Nemohl by mi někdo poradit, kam se obrátit či jaké stránky sledovat, abych se už konečně "nového" vozu dočkal? Mockrát díky za pomoc.
mb
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: