A zduchat do rybicek, aby plavaly ...

Rumcajs1 píše: abych je nemusel poslat porcelánovým expresem

Vitut byl rychlejší, měli jsme na mysli téměř to samé
  Vitut byl rychlejší, měli jsme na mysli téměř to samé 

tak to je problém moc závojnatek na málo litrů, a vodu bych měnil 2x týdně a hlavně hodně výkonnej filtrRumcajs1 píše:7 závojnatek na 120 litů vody při čištění 1. za měsíc

Buď v klidu, pokud žerou, neřeš to.
  Buď v klidu, pokud žerou, neřeš to. 

, všechny jsem si je nechal a je to opravdu četa pracantů. Svůj podíl na kvalitě vody má i pěstováni zeleně a kvalitní umělé osvětlení. Já svítím 12h denně (na časovač), jedna zářivka na vodu a ryby a druhá na rostlinky - nebo tak nějak.
 , všechny jsem si je nechal a je to opravdu četa pracantů. Svůj podíl na kvalitě vody má i pěstováni zeleně a kvalitní umělé osvětlení. Já svítím 12h denně (na časovač), jedna zářivka na vodu a ryby a druhá na rostlinky - nebo tak nějak.  Mám celkem obyč. filtr dimenzovaný do 150l vody a fitr čistím max. jednou do měsíce a úplně to stačí. Dolívanou vodu samozřejmě nechat odstát, nejlépe přes noc, ještě do ní přidávám pár kapek čehosi na úpravu vody.
 Mám celkem obyč. filtr dimenzovaný do 150l vody a fitr čistím max. jednou do měsíce a úplně to stačí. Dolívanou vodu samozřejmě nechat odstát, nejlépe přes noc, ještě do ní přidávám pár kapek čehosi na úpravu vody.Myslím si, že to procentu chloru snad nemůže mít žádný vlivRumcajs1 píše:je pravda, že ten molitan z filtru se má vymývat jen ve vodě z akvárka a ne v chlorovaný vodě z kohoutku??
 , já to tak dělám.
, já to tak dělám.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti