Čau, před týdnem mi praskla levá přední žárovka, šel jsem ji vyměnit ale zjistil jsem, že nemám náhradní

. Tak jsem ji pouze vyndal a den s tím jezdil. K tomu všemu jsem zjistil, že mi nesvítí zpátečka. Jak jsem jezdil ten jeden den bez LP světla, samozřejmě že mi jemně svítila kontrolka dálkových světel (signalizace chybějící žárovky???) . Po zapojení nové žárovky do předu se mi zdá, že by světla (potkávačky) skoro vůbec nesvítily, je to možné? Nebou pouze optický klam, jak jsem předtím jel večer pouze s tím pravým? Dále jak jsem se vrhnul na tu zpátečku, zjistil jsem, že jsem měl urvaný jeden drátek. Koupil jsem si na vrakáči nový kontektor (od blinkru - pasuje) a dneska to zapojil. Zpátečka svítí, ale také mi stále jemně svítí kontrolka dálkových světel. Je možné, že jsem omylem prohodil drátky od té zpátečky, nemůže to být tím? Že by si myslel, že tam žádná žárovka není? A nebo to může signalizovat nějaký problém s tím předním osvětlením?
Já bych sázel na tu zpátečku a přehozený kabel..dělal jsem to s taťkou a ten mi řekl, ať hodím barvy na barvy. Jenže když já si to označoval, na tom novém byla černá nahoře, jenže na tom starém byla dole. Ale zase nechci to zbytečně zase kuchat, pokud je to hloupost.
Díky za rady
EDIT: Ještě jsem si všiml při porovnávání světel s druhým autem, že nám svítí skoro stejnou barvou. Avšak já již 3 roky jezdím s žárovkami Osram Xenon Blue a vždy ty moje byly bílé, rozdíl byl patrný. Jakmile pustím dálkové, začnou svítít bíle. Není možné, že potkávačky nemaj takové napětí a proto prostě svítí míň? Jinak jsem objevil za poslední týden, že při startování se mi rozsvítí kontrolka ABS a ruční brzdy a svítí cca 1-2 vteřiny. V praxi to vypadá tak, že natočím klíčkem do druhé polohy, kontrolky se rozsvítí a zhasnou, poté startuji a na 1-2 s se rozsvítí právě tyto dvě.