Veprove sadlo je myslim na stopy po asfaltu.bofi píše:Já zas slyšel , že je to od posypového materiálu.Na cesty se v zimě přece vesměs používá jako posyp struska a to je myslím odpad z výroby železa.Z toho ta nepatrná rez.Na té stříbrné barvě to je fakt vidět parádně.Taky sem slyšel že na to pomůže obyčejné vepřové sádloMacek píše:Ať nezakládám nový link, tak to hodím sem. Včera jsem umyl auto a zhrozil sem se. Po celý délce auta do úrovně klik a zadní víko mám plný teček, který nejdou normálně umýt. Vypadá to jako rez, ale je to jenom povrchový. Když použiju trochu víc síly, tak to jde třeba prstem seškrábnout. Poraďte co na to????
.
Macek píše:Ať nezakládám nový link, tak to hodím sem. Včera jsem umyl auto a zhrozil sem se. Po celý délce auta do úrovně klik a zadní víko mám plný teček, který nejdou normálně umýt. Vypadá to jako rez, ale je to jenom povrchový. Když použiju trochu víc síly, tak to jde třeba prstem seškrábnout. Poraďte co na to????
Nekolik lidi ma auta z IT, myslim, ze zadny velky rozdil. Hnijou a hnit budou vsechny Focusy, more to asi moc nezhorsi a ne vsude se auto pohybuje u more.Tashunko píše:Nazdar chlapi som tu novy rozmyslam o forde focus kombi a chcel by som vediet ci mate niekto skusenosti s autami focusmi dovezenymi z italie konkretne jak su na tom z korozi.
jj, to sadlo na asfalt muzu doporučit.bofi píše:Tak sem to asi poplet.Sem psal , že sem to jenom slyšel (jedna paní povídala).Každopádně se dá sádlem umýt auto
.
Felícii jsem měl a zadní dveře hrůza. Mám FOFO 2001 nový model a asi tam jsou starší dveře od kufru. Mám tam dvě reznoucí místa. Jedno vzniklo od chromované lišty a to druhé je nad ní - 1,5cmx0,5cm. Na forda nedám dopustit, zatím naprostá spokojenost.HonzaC píše:To opravdu všem FOFO reznou dveře? I novějším ročníkům 2001 a vejš? Rozhoduju se mezi Oktávkou a Focusem kombi 1.6 benzin. Zatím vedl Focus, ale po přečtení tématu o korozi jsem na vážkách. Oktávce pokud není bouraná nehrozí koroze ani po deseti letech a já po zkušenostech s Felicií už nechci auto který rezne. Focuse bych kupoval určitě se serviskou, ale představa uhánění Fordu aby mi laskavě opravil to na co mám nárok mě moc neláká...
Jinak supr auto který bych určitě chtěl, ale tohle mě od koupě trochu zrazuje
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host