vyborne takze budu pit blondate pivo, pak se podivam na etiketu ze zadu a tam je napsano 1,2% D'ALCOOL PAR VOLUME
  vyborne takze budu pit blondate pivo, pak se podivam na etiketu ze zadu a tam je napsano 1,2% D'ALCOOL PAR VOLUME   
   asi nejaky francouzky nealko pivo, pac ve francii maj limit 0,5 promile v krvi

.. ale s tim rozdilem, ze ja si ho do Alp vezu
 .. ale s tim rozdilem, ze ja si ho do Alp vezu  

, takže od té doby každý, kdo s náma jezdí a příslušný areál nemá aspoň 200 km sjezdovek, tak mi remcají.
 , takže od té doby každý, kdo s náma jezdí a příslušný areál nemá aspoň 200 km sjezdovek, tak mi remcají. ). Naopak mne zklamala Madonna, slavné jméno, ale lyžování nic extra, mraky lidí a o Folgaridě / Marilevě už ani nemluvě, ty bych už doporučil jen úhlavnímu nepříteli.
 ). Naopak mne zklamala Madonna, slavné jméno, ale lyžování nic extra, mraky lidí a o Folgaridě / Marilevě už ani nemluvě, ty bych už doporučil jen úhlavnímu nepříteli.

.. tak jsem zvedavej, co ma zbytek cestujicich .. jeste ze mame velky auto
 .. tak jsem zvedavej, co ma zbytek cestujicich .. jeste ze mame velky auto   

co to je a kam na to proboha chodis?
 co to je a kam na to proboha chodis?  

pan znalec sa vo fachu vyznaglobe píše:holandsky pivo a skotska whisky .. oboji si nechavam vozit od ridicu (kamionaci), pivo z Holandska nebo Francie a whisky ze Spanelska .. cenove to vychazi daleko lip nez u nas

(ale slo ji to
 (ale slo ji to   )
 )

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host