Není to Vidion, ale Vision D, to za prvé.

O to ani tam moc nejde jak se to jmenuje. Jde o to, že si myslím, že to do výroby půjde.

Samozřejmě ne s tím interierem apod. Nemá to kliky, vlastně má, ale zapuštěné, to kvůli uhlazenosti, ale celkově ty zadní světla, které Škoda používá o dnes na všech modelech ( grafika do Cé ) tak to není tak daleko od seriové výroby.
Další věcí je, že jsem zhruba před dvěma roky četl článěk s novým designérem a říkal, že si musíme pár let počkat na "jeho auta" a že se budou lišit od těch současných škodovek dost výrazně.
Četl jsem s ním rozhovor teď a říkal, že chtějí dělat auta s jednodušším designem, čístými křivkami, aby na sebe jednotlivé díly lépe seděly a navazovaly. Myslím, že je to dobrá cesta.
Když si vzpomenu, jak jsem na škole rýsoval technickým perem (dnes samo autocad) tak vždy bylo těžší napojit na rádius rovnou čáru, než na rovnou čáru zase rovnou čárou. Stejné je to s díly, teď myslím např. přední světla apod. (viz fotky nového FoFíka od Fokiho z autosalonu

)
Neříkám, že se mi to líbí víc než můj současný fofík, to ne, ale myslím, že za takové 3 roky, možná za 2 budou škodovky vypadat jinak, než ty současné vyhublé kozy. Dnes se mi nelíbí žádná, leda max. octa v kombajnu, ale ty přední světla mi tam po FL nesedí