Povolil sa jeden Vstrek !!!

Odpovědět
321momo123
Nováček
Nováček

Povolil sa jeden Vstrek !!!

Příspěvek od 321momo123 » 11.03.2011 18:14

Dobry den

Jedneho krasneho dna , Vcera som isiel do Piestan , celu cestu dobre , netrafil som ziadnu jamu , nikde som neskakal , cez kolajnice uuuuplne pomalicky kedze teraz maju policajti vsade party na ceste ... A uz v piestanoch na kruhovom sa naraz do auta nahnal silny zapach nafty , priatelka sa ma pytala co to je a ja som vypol ventilator a uistil som ju ze to je s vonku , isiel som asi 2 kilometre a potom krizovtka zastavim pozriem do prava do lava rozbehnem sa a citil ako je motor neaky slaby , a skakal , rychlo som stisil radio a pocul nepravidelny chod , nastastie hned dalsiu ulicku byvala starka takze som zastavil a vysiel von , za mnou kraaaasna ciara . Ked som otvoril kapotu tak s koberca spod kapoty kraasne stekala nafta a s celeho motoru sa parilo , vtom momente som videl vsetkych svatych , dal som povrchovu obhliadku ale nic som nenasiel , tak som sa rozhodol znovu natocit motor a po nastartovani som pekne vydel ako mi vystrekuje s motora nafta , proste sa jeden vstrek samovolne povolil , dotiahol som ho a bezpecne sme prisli domov a aj dnes sme behali a vsetko je dobre zatial ale citim mozno troska slabsi tah , netreba to odvzdusnit ? Nieco som v inch prispevkoch vycital

Takze krasny pribeh ale chcem sa spytat ci je to normalne ze sa len tak vstrek povoli , ci ho treba odvzdusnit ? (lebo som ho zatiahol pri nenastartovanom motore) A ci nieco s tochto moze zapricinit mensi tah motora ? Vopred dakujem
Ford Focus kombi 1.8 TDdi 2002 - Klima , PC , Tempomat...
Obrázek

spanel
Pokročilý
Pokročilý

Re: Povolil sa jeden Vstrek !!!

Příspěvek od spanel » 16.03.2011 11:15

No, standardně by s vstřik povolit neměl. A pokud jsi jej utáhl pevně, a motor nastartoval, pak by se to mělo odvzdušnit samo. Ta ztráta tahu může být vedlejším následkem toho, kam všude se stříkající nafta dostala. Pokud by se třeba část nafty dostala sáním ke vzduchovému filtru, tak jej mohla přicpat, pokud by se dostala až k váze vzduchu (aerosol), tak může způsobovat i špatné hodnoty, nebo natekla někde do konektorů ... ?
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“