Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...

Moderátor:Quickie
Odpovědět
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....

Příspěvek od foki » 19.03.2011 06:51

Infinter píše:
Ale je fakt, že nechápu co ta naše policie dělá.. pomalu každej den potkám někoho, kdo by měl přijít o papíry napořád, protože je buď debil, nebo vrah :irre:
v policii to neni , je to v lidech , vem si jak se jezdi v nemecku , nebo v rakousku , tam je proste mentalita lidi jina , chovaji se jinak jak v zivote tak na silnici ale jsou samozrejme i vyjimky .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 19.03.2011 10:02

Jednou jel můj kámoš s manželkou z nákupu, vjížděli na hlavní a on se ptal ženy: "DOBRÝ?" a ona na to "DOBRÝ!" A bum veeska je nabořila z prava. Ona totiž jedla sekanou a myslela,že se ji ptá na chut, a né jestli něco jede z prava!! :totlsmile: :totlsmile:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

Mira
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira » 19.03.2011 10:08

petulak: :dih: důvěřuj, ale prověřuj :dih: to muselo nasr*t :wallbash:
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG

LamB_17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LamB_17 » 19.03.2011 14:54

foki píše:v policii to neni , je to v lidech , vem si jak se jezdi v nemecku , nebo v rakousku , tam je proste mentalita lidi jina , chovaji se jinak jak v zivote tak na silnici ale jsou samozrejme i vyjimky .
presne tak policajti nemuzou byt vsude, kdyz je nekdo debil bude jezdit jako debil vsude, zrovna vcera sem jel trolejbusem, kterej prudce zabrzdil ze skoro popadali lidi co stali, auto v prostismeru zastavilo prakticky uplne a to vsechno kvuli blbeckovi, kterej chtel zmineny trolejbus predjet a on ho predjel, ale kdyby trolejbus nezabrzdil a auto v protismeru nezastavilo byla by to jasna bouracka :irre: zajimalo by me jestli se ten idiot aspon trochu stydel, magor :dih:
petulak píše:Jednou jel můj kámoš s manželkou z nákupu, vjížděli na hlavní a on se ptal ženy: "DOBRÝ?" a ona na to "DOBRÝ!" A bum veeska je nabořila z prava. Ona totiž jedla sekanou a myslela,že se ji ptá na chut, a né jestli něco jede z prava!! :totlsmile: :totlsmile:
no asi je to smutny ze bourali, ale jako story je to docela vtipny :D
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR :) , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)

Obrázek

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 19.03.2011 17:03

Nevěděl jsem kam to dát,tak prostě sem, v pondělí na D5 směr Plzeň bylo u pumpy trošku horko.
Přílohy
IMAG0067.jpg
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 19.03.2011 17:13

jj..ten to mel jen taktak .. jeste ze to nepichnul mezi stojany :mrgreen:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 19.03.2011 17:25

Sem si říkal proč tam někdo netankuje,když jsem přijel hořela jen kabina a byl jen kouř a po zaplacení tohle,bouchaly gumy pěknej rachot,raději jsem vypadl. A přijeli hasiči. Když jsem jel domů tak jsem koukal že mu zbyly jen zadní vrata.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 20.03.2011 17:06

foki píše:to postak : jj předvídání , hodnekrat to pomohlo i kdyz s radostí jsem si zatroubil a delal jakoby ze jsem brzdil na posledni chvili , kdyz jsem treba videl felicii pomalu jedouci u krajnice tak jsem predpokladal , ze muze odbocit i bez blinkru tak jsem zpomalil a kdyz mi to deda utnul pred cumakem tak jsem zabrzdil vedle jeho dveri a s troubenim se bavil jak reaguje . kdybych letel tak uz nemusi byt mezi zivými , protoze transit by mu asi domluvil .
Já si taky rád zatroubím, ale taky vím, že nejsem bez chyby a vím, že člověk je tvor omylný a taky se mi občas stane, že nejsem úplně bez viny. Prostě se stane, ale vyloženě takové věci, které zažívám dnes a denně na cestách opravdu nedělám. :dih:

Policie nic nezmůže, pokud se nezačně v autoškolách a nebude to pro někoho jen byznys. Jsme bohužel pozadu a lidi tím že mají možnost, koupit si dnes ve 20 letech pořádnou káru, musí si dokazovat něco víc, než kdyby měli třeba jen felicii a učili se řídit.

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 21.03.2011 06:33

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 21.03.2011 08:39

Já si taky rád zatroubím, ale taky vím, že nejsem bez chyby a vím, že člověk je tvor omylný a taky se mi občas stane, že nejsem úplně bez viny. Prostě se stane, ale vyloženě takové věci, které zažívám dnes a denně na cestách opravdu nedělám. :dih:

Policie nic nezmůže, pokud se nezačně v autoškolách a nebude to pro někoho jen byznys. Jsme bohužel pozadu a lidi tím že mají možnost, koupit si dnes ve 20 letech pořádnou káru, musí si dokazovat něco víc, než kdyby měli třeba jen felicii a učili se řídit.[/quote]

Prevence by měla být základ a platí to ve všech stránkách života. Na silnici jeto oto horší, že člověk ohrožuje nejenom sebe, ale hlavně ostatní.

(včera audi A8 na silnici od globusu do Brna na svitavské na 80 v odstavném zprava hodně přes 130 - neskutečně nebezepčný manévry)
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

Infinter
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Infinter » 21.03.2011 08:48

KASHA píše:(včera audi A8 na silnici od globusu do Brna na svitavské na 80 v odstavném zprava hodně přes 130 - neskutečně nebezepčný manévry)
Minulý týden při návratu z dovolené, kdosi ve straré audině předjíždel kamion (rovinka z kopce, naprostá přehlednost) takovým stylem, že kdyby v protisměru auto skoro nezastavilo a kaminon nebrzdil, tak neměl šaci :irre:

Na takový lidi platí jen to, aby proti nim jel taky kamion a nebrzdil :nunu:
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 22.03.2011 19:54

KASHA píše: Prevence by měla být základ a platí to ve všech stránkách života. Na silnici jeto oto horší, že člověk ohrožuje nejenom sebe, ale hlavně ostatní.

(včera audi A8 na silnici od globusu do Brna na svitavské na 80 v odstavném zprava hodně přes 130 - neskutečně nebezepčný manévry)
Já včera předjížděl bagr, čekal jsem až se mi uvolní levý pruh, zezadu se přiřítil blbeček s Citronem C5, musel přibrzdit, po předjetí mě předjel a dupl mi 2x za sebou na brzdu, ale stylem, že zastavil a já málem taky, ale v jeho kufru.

Nejhorší na tom všem bylo, že když mě předjel, viděl jsem ho, jak se tlemí do vnitřního zpětného zrcátka, takže jsem to zabrždění, přiznám se, čekal :dih: :dih: :dih: Prostě idiot na entou :irre: :irre:

Co s takovým :?: Přál bych si mít v tyto situace auto Jamese Bonda, Aston Martin, na volantu mít tlačítko, zmáčknout a z podvozku by vyletěla raketa :mrgreen:

Jo a ještě jedna věc. Kolegyně, která seděla vedle si nezapla pásy a vyčelila palubku :roll:

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 22.03.2011 20:00

Já sem takhle boural a kolega blbec nepřipoutanej naštěstí airbagy zůstali na svém místě,protože se zapřel o palubku rukou a pak dělal au au,kdyby vylétli tak je měl zlámané asi .
Kdo jede se mnou tak připoutanej,jinak jde pěšky a tobě nepípá sedadlo?
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 22.03.2011 20:14

tomason píše:Já sem takhle boural a kolega blbec nepřipoutanej naštěstí airbagy zůstali na svém místě,protože se zapřel o palubku rukou a pak dělal au au,kdyby vylétli tak je měl zlámané asi .
Kdo jede se mnou tak připoutanej,jinak jde pěšky a tobě nepípá sedadlo?
Pípá mi sedadlo. Nejel jsem svým ff, ale služebním. Každému říkám, zapni se :nixw:

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 22.03.2011 20:23

Na neposednych pomaha jednoduchy cvik. Rozbehnut sa 5km/h a opytat sa ho, aky asi silny naraz by bol, keby ste v tej rychlosti narazili. Po par sekundach zamyslania mu to demonstrovat dupnutim na brzdu (auto zastane takmer okamzite a nepriputany nepripraveny clovek nez zareaguje cukne tak o 20cm vpred). No a potom mu povedat, ze efekt rastie z druhou mocninou rychlosti, takze pri 50km/h to bude nie 10x ale 100x silnejsie. Potom a) zapnut pas b) vystupit a pokracovat pesi.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“